Climara 12.5 cm2 4 flaster

• Konu Sahibi Konu Sahibi annu
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

annu

Guru
Kayıtlı Üye
30 Kasım 2011
151
106
303
Bodrum
Merhaba, bu ilacı bulabileceğim bir eczane var mıdır? İstanbul'da Üsküdar ya da Bahçelievler çevresinde yakın zamanda temin ettiğiniz bir eczane olduysa lütfen ismini yazar mısınız?

Merhaba, bu ilacı bulabileceğim bir eczane var mıdır? İstanbul'da Üsküdar ya da Bahçelievler çevresinde yakın zamanda temin ettiğiniz bir eczane olduysa lütfen ismini yazar mısınız?
siz en son ne zaman aldınız yaklaşık 2-3 aydır piyasada yok, bulursanız buraya yazar mısınız

Aynı sorunu yaşamıştım, tek tek eczaneleri arayıp nerde varsa gidip alıyordum. En çok Şişli Osmanbey civarında buluyordum. Allah kolaylıklar versin 🙏

Aynı sorunu yaşamıştım, tek tek eczaneleri arayıp nerde varsa gidip alıyordum. En çok Şişli Osmanbey civarında buluyordum. Allah kolaylıklar versin 🙏
Çok sağ olun.🙏🏻
Bu bilgiyi bir kaç gün önce öğrenseydim keşke. Neyse aklımda kalsın. Belki lazım olur yine.

Görür görmez yazdım canım ama geç olmuş, hayır vardır belki estrofemle daha iyi sonuç alırsın. Bende bantlar daha etkiliydi ama kişiye göre değişiyor bazılarımıza estrofem daha iyi geliyor.

Görür görmez yazdım canım ama geç olmuş, hayır vardır belki estrofemle daha iyi sonuç alırsın. Bende bantlar daha etkiliydi ama kişiye göre değişiyor bazılarımıza estrofem daha iyi geliyor.
İlk kez asenkron foliküller için kullanacağım Estrofemi. Daha önce transfer öncesi ve sonrası kullanmıştım. Dediğiniz gibi belki bunda hayır vardır. Tekrar teşekkür ediyorum. 🌸

Back
X