• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Clife bitkisel macun kullanıp adet düzeni bozulan var mı😔😔

Bir Garip Muallime

Üye
Kayıtlı Üye
9 Nisan 2019
54
21
18
33
Arkadaşlar merhabalar ben 3 şubatta düşük yaptım kürtaj oldum sonrasında 2 martta ilk adetim oldu o ay adetimle birlikte clife ballı bitkisel macun kullandım ve bu ay tam 42 gün geçti hala adet olamadım gebelik testi de yaptırdım negatif çıktı normalde tam gününde adet olurum. Moralim çok bozuk macunun etkisi olabilir mi bunu başka yaşayan var mı çok gerginim😔🙏🙏

ben kullanıyorum canım ara ara hiç adet düzenim bozulmadı tam tersine düzenim bozuldukça alıp kullanıyorum hemen düzene sokuyor ama her bünye bir değil bir hormon tahlili yaptırın isterseniz

ben kullanıyorum canım ara ara hiç adet düzenim bozulmadı tam tersine düzenim bozuldukça alıp kullanıyorum hemen düzene sokuyor ama her bünye bir değil bir hormon tahlili yaptırın isterseniz
Çok teşekkür ederim ben en iyisi perşembe günü doktoruma durumu anlatayım bu macun dan bahsetmedim o baksın bakalım değerlere

Arkadaşlar merhabalar ben 3 şubatta düşük yaptım kürtaj oldum sonrasında 2 martta ilk adetim oldu o ay adetimle birlikte clife ballı bitkisel macun kullandım ve bu ay tam 42 gün geçti hala adet olamadım gebelik testi de yaptırdım negatif çıktı normalde tam gününde adet olurum. Moralim çok bozuk macunun etkisi olabilir mi bunu başka yaşayan var mı çok gerginim😔🙏🙏
Kürtajdan sonra benim de adet düzenim bozulmuştu 2 ay sonra falan düzene girdi o macunu bende kullandim hic oyle bi etki yapmadi ondan kaynakli oldugunu sanmiyorum ama doktora gitmekte fayda var canim

Kürtajdan sonra benim de adet düzenim bozulmuştu 2 ay sonra falan düzene girdi o macunu bende kullandim hic oyle bi etki yapmadi ondan kaynakli oldugunu sanmiyorum ama doktora gitmekte fayda var canim
Çok teşekkür ederim doktor kontrolündeyim ilk ay adetimi gördüm sonradan ikinci ay yani bu ay düzensizlik yaşadım hala olmadı gerginim 😔

Çok teşekkür ederim doktor kontrolündeyim ilk ay adetimi gördüm sonradan ikinci ay yani bu ay düzensizlik yaşadım hala olmadı gerginim 😔
Ben ilk ay 25 gun sonra oldum hic bu kadar erken olmamistim ikinci ay 30 gun sonra ücuncuyu hatirlamiyorum ama sonra duzene oturdu 28 gune döndü genelde çok uzatmazsa normal karşılıyolar ilk bir kaç ayı tabi gebe falan değilsen

Çok teşekkür ederim başka bir doktor tarlusal yazdı doktorum kullanma bekle olacak dedi bekliyorum 🤲
Merhaba mesajınız dikkatimi çekti normalde adetlerim düzenlidir bu ay c life macun kullandım adetim gecikti idrar testi yaptım gebelik gözükmüyor acaba macun mu bozdu emin olamadım.siz kendiliğinden adet oldunuz mu

Kızlar bende bunu sorcaktım size bunu kullanıp kistlerinden kurtulan varmı özellikle çikolata kisti

Back