Aytiryaki Aktif Üye Kayıtlı Üye 24 Aralık 2014 581 284 43 17 Ağustos 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi Aytiryaki #1 Clexane kullanıp doğumu yaklaşanlar yada doğum tecrübelerini yaşayanlar paylaşabilir mi ben 37haftalık gebeyim normal doğum yapmak istyrm
Clexane kullanıp doğumu yaklaşanlar yada doğum tecrübelerini yaşayanlar paylaşabilir mi ben 37haftalık gebeyim normal doğum yapmak istyrm
maheen Kürkçü dükkaninda...♤○□♢♤♧☆☆☆ Kayıtlı Üye 12 Ekim 2014 3.280 1.993 63 17 Ağustos 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi Aytiryaki #2 Aytiryaki .!.: Clexane kullanıp doğumu yaklaşanlar yada doğum tecrübelerini yaşayanlar paylaşabilir mi ben 37haftalık gebeyim normal doğum yapmak istyrm Genişletmek için tıkla... Dr un ne diyo canim bende normal taraftariym kullanyorm kan sulandirici drnun kestimi mesela asprini?
Aytiryaki .!.: Clexane kullanıp doğumu yaklaşanlar yada doğum tecrübelerini yaşayanlar paylaşabilir mi ben 37haftalık gebeyim normal doğum yapmak istyrm Genişletmek için tıkla... Dr un ne diyo canim bende normal taraftariym kullanyorm kan sulandirici drnun kestimi mesela asprini?
Aytiryaki Aktif Üye Kayıtlı Üye 24 Aralık 2014 581 284 43 18 Ağustos 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi Aytiryaki #3 maheen .!.: Dr un ne diyo canim bende normal taraftariym kullanyorm kan sulandirici drnun kestimi mesela asprini? Genişletmek için tıkla... Aspirini 35.haftada kestik doktr normal için çabalıycaz clexaneda bigün önce kessek yeter dedi
maheen .!.: Dr un ne diyo canim bende normal taraftariym kullanyorm kan sulandirici drnun kestimi mesela asprini? Genişletmek için tıkla... Aspirini 35.haftada kestik doktr normal için çabalıycaz clexaneda bigün önce kessek yeter dedi