Clexane kullanan arkadaşlarım desteğinize ihtiyacım var

kızlar belki okuyan okuyanınız olur bu iğneyi bende kullanıyorum iğne yapıldığı gbi etki eden bir iğne değil zaten etki süresi 4 saat sonra oluyor vurulduktan sonra

tabi günü günüe saati saatine vurmak önemli fakat tut ki unuttun zaten bu iğnelerin etkisi 1 haftayı buluyor o yüzden daha sakin ve relax olmanız bebeğinize daha iyi gelecektir

Mrhb geçen sene bu zamanlarda sizinle aynı haftadaydım hatta oğlumun doğum tarihi alttaki takvimde siZi gibi 18 mart dı :) bebeğim 7 martta gelmek istedi ve o zaman doğdu O zaman ne çok dert ediyordum iğneyi işe yaramazsa diye doğunca hiç vurulmamış gibi oluyormuş.Sizde sağlıkla kucağınıza alın inşaallah

Amin inşallah isteyen herkes sağlıkla sıhhatle huzurla kucağına alır

Bende akıllı gibi ne yapmışım o gece o yorumu yazıp dün ignemi vurulmaya unuttum şuan vurdum ignemi vurmadin diye bir sicradim yerimden

İğne vurmak bana koymuyor evet açıyor evet bazen de morariyor böyle böyle olacak demekmiş bu da imtihan yapacak bişey yok

Doğumunuz nasıl oldu normal mi sezeryan mı sizin

Allah bağışlasın iins evladınizi

Amin canım herkesinkini

Sezaryen oldum çatı muayenesi sonucunda öyle karar verdi doktor...belden iğne vuruyorlar ya bende hemşireye dedim ki rahat ol ben yaklaşık 280 iğne vurmuşum kendime hiç çekinme vur gitsin dedim :)

Clexane ,enox ,oksapar bu 3lünün hepsinin ilacının yakıcılığı aynı mı acaba ? Birden fazla marka kullanan hamileler varsa aramızda cevaplarsa sevinirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…