clexane iğneye rağmen düşük yapan varmı

34semra21

Guru
Kayıtlı Üye
21 Kasım 2008
48
0
296
43
İstanbul
kan pıhtılaşması nedeniyle clexane iğne kullanmasına rağmen düşük yapan yada boş gebelik geciren varmı lütfen cevap:uhm:

canım ben biri boş gebelik diğer ikisi kalp atımının duyulmaması nedeniyle 3 defa kürtaj oldum ve son gebeliğimde iğnede kullanıyordum 15 gün kadar kullandım ama malesef hiç işe yaramadı kaybettim bebeğimi..ama şuan 25 haftalık hamileyim ve çok şükür herşey yolunda bebeğimde iyi yine kullanıyorum iğne yanındada aspirin alıyorum.senin sorunun nedir...

ben 2 defa kürtaj olmak zorunda kaldım kalp atışları yoktu. ikiside 7. haftadadaydı. şimdi tekrar hamileyim. 6. haftadan ber
clexane kullanıyorum şu anda çok şükür 13. haftamdayım. bu iğnenin çok faydası olduğunu söylüyorlar. rahat ol

bu soruyu sordum ve ertesi gün kürtaj olmak zorunda kaldım içim acıyo artık yıkıldım malesef ...kendi soruma kendim cevap verim clexane iğneye ragmen boş gebelik gecirdim yine ve bu 3. boş gebeliğim oldu.homozigot f5 mutasyonu var bende yani kan pıhtılaşması .7 ay önceden aspirine ve folikasite de başlamıştım gebelik kanda cıkıncada hemen iğneye başladım 17 gün kullanabildim ancak yinede olmadı olmuyo işte.bir günde iki hastaneye gittim ikiside bebek yok boş kese var sadece onuda almamız gerek dediler aldılar offf offf.

ne diyebilirim ki...bu acının maalesef tesellisi yok. :teselli:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…