• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Clexane 0,4 Kullanıp Gebelik Şekeri Yüksek Çıkanlar :(

melyser

Guru
Kayıtlı Üye
1 Ağustos 2011
76
0
286
İstanbul
Kızlar merhaba..

İki tane düşükten sonra clexane kullanarak 27.haftama kadar geldim çok şükür. Ama şimdide gebelik şekeri çıktı ortaya 50 mg yükleme yüksek çıkınca 100 mg yapıldı ondada referanslardan iki tanesi yüksek çıktı. Doktorum eczaneden bi kan ölçüm cihazı al bir hafta aç ve tok ölçtükten sonra sonuçları bana getir dedi. Şuan dikkat ediyorum yememe içmeme ama moral sıfırın altında tabi. pazartesi tekrar gidicem ama çok stres yaptım clexane üstüne bide insülin falan verirse ne yapıcam diye.. aranızda benim gibi olanlar varmı acaba ne olur bi teselli bana :(

canım hemen stres yapma rahat ol, ben de cleaxne kullandım doğuma kadar, benim de 50 grlık yüksek çıkmıştı, 100lükte problem çıkmadı ama çıksa bile panik yapma lütfen, bazen öncelikle diyet veriyorlar, sonrasında insülin veriyorlar düşmezse, hem bu insülin bebeğin için zararlı olmayacak tam tersine ona faydası olacak birşey, çünkü gebelik şekeri yüksek çıkan annelerde bebek doğduğu zaman hipoglisemi olabiliyor yani bebeğin ani şeker düşmesi olabiiliyor, onu önlemek için insülin biler verseler sana hiç çekinme ve kullanmaktan korkma lütfen, biliyorum iğne sonuçta heryerimzi delik deşik oluyor zaten, ama inan ki yavrunu kucağına aldığında hepsini unutacaksın, gereksiz yere kendini yorma , belki de insüline gerek kalmadan rejimle düşebilir, bu gebelik şekeri stresten de çıkıyor oyğzden rahatla :) inşalah sağlıkla kucağına alırsın yavrunu

Back