Clearblue Ovulasyon Testi Kullananlar

cgdm2

Üye
Kayıtlı Üye
29 Kasım 2013
4
1
16
Merhaba Arkadaşlar,

3 ay çift hormon göstergeli Clearblue ovulasyon testi kullandım. Üçünde de yanıp sönen güler yüzü gördüm. Ancak sabit güler yüzü hiç göremedim. Benzer bir durumla karşılaştınız mı?

Merhaba Arkadaşlar,

3 ay çift hormon göstergeli Clearblue ovulasyon testi kullandım. Üçünde de yanıp sönen güler yüzü gördüm. Ancak sabit güler yüzü hiç göremedim. Benzer bir durumla karşılaştınız mı?
Ben kullandım ve hamile kaldım sen nasıl kullandın ki ? Ben 11. Günden itibaren yaptım 16. Gün sabit çıktı sen ya erken ya da geç yumurtluyosun o zaman adetin biter bitmez başla bi sonraki adete kadar her sabah düzenli yap bakalım sonuç ne olucak

8. günden itibaren yapıyorum. Genellikle 14. günde yanıp sönen gülen yüz çıkıyor. 9-10 gün teste devam ediyorum fakat hiç bir değişiklik olmuyor. Yanıp sönen gülen yüz çıkmaya devam ediyor. Sonra da testi yapmayı bırakıyorum. Kullanım kılavuzunda da yüksek doğurganlık görüldükten 9 gün sonra (yanıp-sönen gülen yüz) testi bırakabilirsiniz diyor .
Her ay 20 testlik paketi neredeyse bitiriyorum. İlk kullanımdan sonra, bende bir sorun var herhalde diye düşündüm ve doktora gittim. Doktor, bu testleri kullanma , üzerinde stres yaratır dedi. Bir zahmet (ısrarlarım neticesinde) hormon testi yaptı. Bir sorun yokmuş. Nasıl sorun yok anlamadım, tepe doğurganlığı hiç göremiyorum.

Canım bende kullanıyorum onu ama düzenli değil. Sadece yumurtlama yine hissettiğim günler yapıyorum. Bende bir kaç kere o yanıp sönen çıkmıştı devam yaptim ama en yüksek olanı o ay göstermedi.bu ay ise ilk yaptığımda olumsuz çıktı ertesi gün yaptım en yüksek yumurtlama yı gösterdi.bende anlayamiyorum

Bayrıca o testleri yaptığında en az 4 saat idrarini yapmamış olmalısın. Onun için de sabah ilk idrarla yapılması öneriliyor.ben akşam yaptım ve en yükseği gösterdi.inşallah bende de bu ay ise yaramistir

8. günden itibaren yapıyorum. Genellikle 14. günde yanıp sönen gülen yüz çıkıyor. 9-10 gün teste devam ediyorum fakat hiç bir değişiklik olmuyor. Yanıp sönen gülen yüz çıkmaya devam ediyor. Sonra da testi yapmayı bırakıyorum. Kullanım kılavuzunda da yüksek doğurganlık görüldükten 9 gün sonra (yanıp-sönen gülen yüz) testi bırakabilirsiniz diyor .
Her ay 20 testlik paketi neredeyse bitiriyorum. İlk kullanımdan sonra, bende bir sorun var herhalde diye düşündüm ve doktora gittim. Doktor, bu testleri kullanma , üzerinde stres yaratır dedi. Bir zahmet (ısrarlarım neticesinde) hormon testi yaptı. Bir sorun yokmuş. Nasıl sorun yok anlamadım, tepe doğurganlığı hiç göremiyorum.
Ben sabah ilk idrarla clearblue ile laboquick testini aynı anda yapıyodum ikiside aynı sonucu veriyodu istersen bi de onu dene ama sabit yüzü bulamamana çok şaşırdım testte bi sorun olabilir mi acaba benim 11 12 de boş daire 13 14 te yanıp sönen 15 ya da 16 da da sabit yüz çıkıyodu ve 48 saat ekrandan gitmiyodu bende doktoruma söyledim kullanıyorum diye çok gereksiz dedi ona bakarsan bu sayede hamile kalan çok kadın var

canim nasil bir alet o?ben de almayi dusunuyorum. yani kullan at gibi degil,basbayagi aylarca kullanabilecegin bir sey mi?foto varsa yollar misin lutfen

Cnm bnce ovulasyon insani strese sokuyor bu ay yumurtladim mi yumurtlamadim mi diye dusunup duruyorsun ayrica yumurtladigin zamn esinle iliskiye girerken bir gorevmis gibi oluyor doktorlar bu testleri onermiyor bnm arkadasmda kullaniofu doktoru kullanma gun asiri iliski olursa kesin yumurtlama gunune denk gelir demisti sperm 3 gun yasayabilio o yuzden akisina birakip gun asiri dene bnce doktorunda sorun olmadigini soylemis ne guzel
Allahim saglikli sihhatli hayirli evlatlar nasip etsin isteyen herkese insallah

Kızlar bende clearblue dijital ovülasyon testi aldım. Sabah ilk idrarla yapin diye israrla belirtmişler ama benim kafam çok karıştı. Lh artışını doğru yakalayabilmek icin asla ilk idrarı kullanmayın yazıyor her yerde. Sizler nasıl kullandınız ve hamile kaldınız mi

Merhaba Arkadaslar, bende ilk kez bu ay Clearblue Dijital "gülen yüz" Ovulationstesti kullandim.. 18. gün yanip sönen gülen yüz ilk defa cikti basta sevindim.. sonra hergün kullanmaya devam ettim ve bugün 22. gün halen yanip sönen gülen yüz cikiyor ekranda.. yani toplam 5 gündür yanip sönüyor ve birtürlü sabit gülen yüzü göremedim.. tabi ne olur ne olmaz diye bu günleri degerlendirdik.. acaba basina böyle bir durum gelen arkadaslar varmi? Yani bu durumda hamile kalabilirmiyim yoksa sabit gülenyüz sartmi.. yardimci olursaniz sevinirim.. tskler

Bende ovulasyon testi kullandim cizgi olandan onlar strese sokmustu. Koyu mu scik mi. Digital daha kolay geldi hic de strese sokmuyor. Digital clear blue kullandim net guler yuzu gordum. İcinde kullanim talimati yaziyor ona gore yapin her markaninki farkli olabilir. Bide on gun yapiyorsa 15 yada 20 gun bi yap

Bende ovulasyon testi kullandim cizgi olandan onlar strese sokmustu. Koyu mu scik mi. Digital daha kolay geldi hic de strese sokmuyor. Digital clear blue kullandim net guler yuzu gordum. İcinde kullanim talimati yaziyor ona gore yapin her markaninki farkli olabilir. Bide on gun yapiyorsa 15 yada 20 gun bi yap

Bircok kez okudum aslinda komplike bisey degil cok basit.. bakalim son 3 testim kaldi inslh yakinda görürürm sabit gülen yüzü :)

Merhaba Arkadaşlar,

Canım bir sene olmuş ama sormak istediğim bir şey var hamile kaldınız mı ovulasyon testinden

Back
X