• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Clearblue Ovülasyon Cihazları ile Hamile Kalanlar veya Kullanmayı Düşünenler

Rline

Guru
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2006
3.279
690
373
Kocaeli
Merhaba Arkadaşlar,

Clearblue Dijital Ovülasyon Cihazlarını kullanıp, olumlu veya olumsuz sonuç alanlar bilgilerini, yaşadıklarını ve tecrübelerini paylaşabilir veya Clearblue kullanmaya karar verenlerin sorularına yanıt bulabiliriz. Bilindiği gibi yumurtlama takibi yapılmadan oluşan gebelikler tesadüf eseri yumurtanın yakalanarak sperm ile buluşmasının sonucudur.

Hiçbir ürün kullanmadan veya profesyonel olmayan ürün kullandığınızda hem paranızı hem zamanınızı daha da önemlisi psikolojinizi bozmuş olursunuz. Çünkü her ay hamile kalma umuduyla bir ümit beslersiniz ve regl gününüzde bu umutlarınız hayal kırıklığına dönüşür. Clearblue uzmandır ve bebek sahibi olmak isteyen çiftler için özel olarak üretilmiştir. Bilinçli kişilerin ve ünlülerin tercihidir.

Çok uzun süre önce kullanmış olabilirsiniz. Bu nedenle cihazların kısa açıklamaları da aşağıda mevcuttur.

1. Clearblue Dijital Ovulasyon Testi 7 li veya 20 li Paket : Düzenli adet görenler veya adet günleri nadir de olsa farklılık gösterenlerin tercih edebileceği yumurtlama takip testi dir. Yumurtlamanın gerçekleştiği gün Dijital ekranda gülen yüz belirmektedir.

2. Clearblue Kolay Hamilelik Monitörü : Adetleri düzensiz olan kişilerin tercih edebileceği bir cihazdır. Cihaz güçlü hafızası sayesinde ilk aylarda kullanıcısını tanımaya çalışır ve daha sonra düzenli aralıklarla test yapmanızı ister. LH seviyenizi ölçerek yumurtlama gününüzü kesin ve doğru bir şekilde söylemektedir.

Cihazlarınızın kullanımı ile ilgili yaşadığınız tüm sorunlarda özel olarak soru sormak isterseniz mesaj atabilirsiniz.

$Clearblue%20Hamilelik%20Monit%C3%B6r%C3%BC-500x500.jpg $fertility_monitor_1-500x500.jpg $Clearblue_Ovulasyon2-500x500.jpg $ovulasyon_testi-500x500.jpg Eki Görüntüle 432810

Son düzenleyen: Moderatör:
arkadaslar ben de clearblue dijital ovulasyon testi kullanmaya basladim 4 gundur yanip sonen gulen yuz cikiyor bu ne demek anlayamadim internette de her yere baktim herhangi bir aciklama yok :KK43: normalde sabit gulen yuz cikmasi gerekiyor o da yumurtlamanin oldugu gunu gosteriyormus.. ama ben de isler karisti hatami yapiyorum ? bi bilen varsa lutfen yardm etsin..

Back