Clearblue gebelik testi

Ya ne güzel üç bölgenin buluştuğu yer varya basel de aşırı seviyorum orayı bu arada umarım gebelik vardır almanya da zor oluyo testler pozitif çıkmadan doğru düzgün muayene bile etmiyolar
Aynı durum bende de oldu silik diye ilk kanamada kan almadılar 2.kanamada net çıkınca kan aldilar

Daha güzelim turkiyemi begenmezler Pazar günü kanamam oldu 9 saat acilde bekledik eşime öldükten sonra bakacaklar ben bunu anladım dedim

Ya ne güzel üç bölgenin buluştuğu yer varya basel de aşırı seviyorum orayı bu arada umarım gebelik vardır almanya da zor oluyo testler pozitif çıkmadan doğru düzgün muayene bile etmiyolar
Evet çok güzel buralar sakin yeşilliği bol yazın tüp bebekle hamile kaldım dış gebelik geçirdim sonra bir daha kasım ayında yaptım onlarda tutunmadı sigortadan onay aldıgımoz üç tüp bebeği yaptık ve bitti tekrar gidip görüştük 4. Onayı aldık bakalım önümüzdeki hafta ön görüşme yapacağız bir aksilik çıkmasa Nisan başı tekrar başlayacağım inşallah bu sefer olumlu geçer ya vallahi yorulduk mental olarak

Aynı durum bende de oldu silik diye ilk kanamada kan almadılar 2.kanamada net çıkınca kan aldilar
Çok zor durumda bırakıyolar bu konuda gerçekten bende şimdiye kadar hiç kan veremedim burda türkiyede ne güzel kadın doktoru hiç polemiğe girmeden alıyor kan yada hastanelerde verebiliyorsun burda imkansız illa o test pozitif olcak illa adetin gecikcek yoksa yapmıyolar

Olacak inşallah dualarım seninle

Çok zorlu süreçler tabi kolay değil tüp bebeği nerde yaptırdın acaba bizde uzun zamandır düşünüyoruz ama maddi açıdan bi türlü toparlanamadık hep bişeyler araya girdi.. almanya da yaptırdıysan gerçekten cesaretlisin çünkü bilgileri sıfır bu konuda

Adetim geçti dediğim halde yok silik yok o yüzden kan almiyacaz Türkiye'de kanama olsa iğne düşük ilacı veriyolarki bebek dusmesin diye burda çok saçma sapan sistem var

Olacak inşallah dualarım seninle
Amin çok sagol canım Allah razı olsun Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın burada ne kadar kişi varsa evlat hasretiyle yanıp tutuşan kim varsa Rabbim hepsinin kucağını sağlıklı hayırlı evlatlarla doldursun inşallah Amin Ecmain

Adetim geçti dediğim halde yok silik yok o yüzden kan almiyacaz Türkiye'de kanama olsa iğne düşük ilacı veriyolarki bebek dusmesin diye burda çok saçma sapan sistem var
Of çok zor durum walla doktoru değştirmeyi düşünüyomusun? Arkadaşlarınla cevrenle bu konuda biraz fikir alışverişi yapmak iyi olabilir belki daha iyi doktorlar vardır arkadaşlarının gittiği memnun kaldığı ?

Evet burada yaptırdım benim doktorum 14 yıldır gidip geldiğim doktordu çok memnunum ilk tüp bebekte döllenme olmadı ikinci de 2 adet embriyo oluştu transfer edildi ikisi yaşımdan dolayı çok şükür tuttu ama bebek sağ tüpe yerleşmiş ameliyat oldum sonra üçüncü de yaptım iki adet embriyom oldu ikisi transfer edildi onlarda tutunmadı maalesef bende burada sigorta %65 karşılıyor diye şansımı denemek istedim tek başına özel yaparsan en az 6 bin 500 Euro gözden çıkarmalısın bu da kolay değil maddi olarak senin de imkanın varsa sigortadan faydalan güzel işinin Ehl-i bir doktor bul burada yap üç defa kesin hak veriyor ben gebe kaldığım için sigorta 4. Onayı da verdi onun için tekrar burada yapacağım eğer olmasa diyelim biraz ara verip maddi olarak toparlanıp ya İstanbul yada Kıbrıs düşünüyorum işinin Ehl-i güzel insanlara denk gelelim inşallah inşallah pozitif olur da gerek kalmaz ne diyelim nasip kısmet artık Rabbim senin de kalibine gönlüne göre versin canım umudunu kaybetme sakın

En son gittiğim doktoru çok beğendim kadınlar daha bilgisiz geldi bana göre yarım saat boyunca anlattı düzgün bı şekilde ismini kaydettim çok memnun kaldım eğer hamile kalırsam ona gidecem hep kadınlar denk geldi en son erkek doktor istiyorum dedim yönlendirdiler ve baya iyi çıktı inşallah hamilelik olursa ona gidecem

Ama aok sigortan varsa onlar % 75 karşılıyor benim doktorum demişti bizim ki İkk sigortası onlarda %65 karşılıyor

Amin inşallah canım

Benim bu sigortayla alakalı baya aklım karıştı benim doktor beni burda tüp bebeğe yolladı başka başka tedaviler felan derken baya geçti üstünden Ama sigorta sadece 1000 euro veriyo yani 500 eşime 500 bana bu sadece ön ödeme ilaçlar da 1000 euro cıvarı tutuyo ondan sonra saçma sapan yok dondurmak için embryoları şukadar yok yumurtaları dondurmak için bilmem nekadar diye burnuna dayıyolar bütün prosedürleri saçma sapan hal alıyo.. yüzde 65 de mesela kim nekadar veriyo hiç bilgi verilmedi yani bide gittiğim tüp bebek hiç iyi değildi almanyada arkadaşımın 3 tüp bebeği de boşa gitti eşinde ciddi sorun vardı spermde her seferinde 5 bin vermiş ve en son 4. Deneme kayseride yaptı ilkinde tuttu. Eşler beraber tedavi edilmeli ve burdakiler anlamıyo gerçekten

Türkiye'de evet sorun olsa eşler tedavi görüyor ama burdakilerine çözemedim çok geri sağlık konusunda bence burda yaptırmayın Türkiye daha mantıklı

Baya ugraştırmışlar gerçekten inan ki işinin Ehl-i doktora gelmek çok zor oluyor şöyle söylim bizimkini doktorum ayarladı kağıtları tüp bebek için biz bunu sigortaya götürdük sonra cevap geldi üç tüp bebek hakkı veriyoruz %65 karşılıyoruz diye dedi ilaçları alınca eczaneden aldığın faturayı getir yarısını size geri ödeyeceğiz diyelim bizim ilaç paramız 3500 tuttuysa bunun yarısı sigortadan kesiliyor biz 1200 Euro verdik eczaneye bu faturayı aldık sigortaya götürdük bize tekrardan 600 euroya yakın para hesabımıza gönderdiler hastanede muayene falan hepsi çoğu sigortadan kesiliyor mesela benim tüp bebek merkezim embriyo glue ücretsiz yapıyor doktorum dedi ilerde o da ücretlenecek onun için ekstra ücrete tabi tutulacak şu an şanlıyız o konuda neyse daha hastane faturasını göndermedi ilk tüp bebegimi geçen yıl Nisan da yaptım Opu oldum transfer olmadım Opu ya kadar olan fatura gelir ama 1 yıl oldu daha gelmedi bazen sürüyormuş gelmesi sigorta yeri söyledi o da büyük ihtimalle 2 bin euroya yakın gelir yarısı da zaten sigortadan direk kesiliyor inan ki bu işler biraz da nasip nasibinde varsa olur inşallah yine de şansını dene istersen dilerim olur

Bilgi için teşekkürler canım biz ikk dan bilgi almamız gerekiyo anlaşılan doktorlar da sadece para para diye titriyo belli ki :) sana da helal olsun baya uğraşmışsn gerçekten .. bişey daha merak ediyorum bende pko var 3 doktorla görüştüm hepsi opu sonrası ohss sendromu yaşayabilirsin dediler yani yumurtalıkların çok uyarılma sonrasında şiddetli ağrılar gaz sancıları ve hatta su toplanması gibi şeyler acaba sende oldu mu ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…