clean clear siyah nokta temizleyicisi kullananlar

kesinlikle tavsiye etmem.ben kullanıyodum içindeki maddelerden dolayı hiç gözeneklerim açık olmadığı halde her yerimi delik delik etti..ne bir siyah noktayı yok etti ne de temizledi gözenelkerini açıyor kocaman nokta nokta sonra birde onları kapatmakla uğraşıyosun..çok şükür çabuk döndümde fazla zarar görmedim..bir de okadar para verdim..

bende kullandım ama hiçbi değişiklik olmadı ve sivilcelerim yayıldı. doktorum alkollü bi karışım verdi onuda kullandım ve bi işe yaramadı. siyah nokta banyo çıkışı sıkınca gidiyor ve bidaha çıkmıyor ama üzerine krem sürmek gerekiyor ben fucudin antibiyotikli die bi krem kullandım çok işe yaradı. siyah nokta ve sivilcelere müthiş. eile hekiminde yazdırabilirsiniz

Son düzenleme:
siyah nokta için en güzel şey içinde pütür pütür küçük tanecikler olan bir yüz temizleme jelini yüzde güzelce köpürtüp sonra da sırf bu is için aldığınız yumuşak diş fırcası ila hafifce cildi fırçalamak oluyor. yüzünüzü duruladıktan sonra anti bakteriel bi şeyle yüzünüzü silin ki sivilce oluşmasın. ben bunu denedim. memnun kaldım. uygulamak isteyenlere tavsiyem fırcalarken nazık olun.

Bende aldım 2 ay önce görünümünü azalttı ama geçirmedi bıraktıgımdada tekrar cogaldi suanda cok siyah noktam var caresi neyse bilen bizede söylesin :KK43:

Eğer tek bir üründen herkes memnun kalmış olsaydı herhalde piyasa da bu kadar çok marka ve ürün olmazdı. Her birimiz farklı cilt tipine ve özelliklerine sahibiz. Dolayısı ile bazı ürünleri öve öve öve bitiremiyoruz. Bazı ürünleri de yerin dibine sokuyoruz. Farklı kişiler ve farklı cilt tiplerine sahip olduğumuzu unutarak....

Adı geçen ürün olan "Clean &Clear Siyah Nokta Temizleme Losyonu" nu yaklaşık 10 yıldır kullanıyorum. Dile kolay tam 10 yıldır. Eğer piyasadan bir sebeple kaldırılmaz ise belki de ömrümün sonuna dek de kullanmaya devam edeceğim tek kozmetik ürünüdür. (şimdi ben de bu ürünü övdüm ama sabredip okursanız, nedenlerime ve uyarılarıma da rastlarsınız)

Genetik miras kimini güldürürken, kimini de bazı yönlerden ağlatır. Ben annemden bana geçen en önemli genetik mirasın cilt yapım olduğunu hep şükürler ederek anlatıyorum. çevremdeki herkesin hatta ablamın dahi (onun cilt yapısı babamın cilt yapısına benzediği için) imrenerek baktığı bir cildim var (yine söylüyorum şükürler olsun, Allah nazarlardan saklasın :nazar:) Sivilce sorunum dahi (muayyen günler dışında o da bir tane yani) hiç olmadı. Siyah nokta da önemsenmeyecek kadar az olur... O da nasıl olsa cildim sorunsuz diye makyajlı uyuduğum günlerin uyarısıdır sadece bana... Ama yine de yani cildim sorunsuz da olsa onu temizlemek için mutlak surette bir şey gerekliydi. Şu suyla sabunla/jelle köpürtülerek yüz temizleme ve durulama yöntemleri bin bir nedenle hiç bana göre olmadı... Krem tipindeki hemen hemen tüm losyonları da denemiştim ama onların da temizliğinden memnun kalmadım. Hele ki yüzümde fondöten varsa, neredeyse şişenin yarısını bitirir, yine de her seferinde pamuğa bulaşan fondöten nedeniyle delirirdim. Sonunda "Clean &Clear Siyah Nokta Temizleme Losyonu"nu keşfettim. Aslında yukarıda da dediğim gibi onu satın alma amacım arada bir ihmalkarlığım sonucu ortaya çıkan siyah noktalardan kurtulmaktı ama ilk denememde cildimi o kadar güzel temizledi ki inanamadım. Hani "cildiniz nefes alsın" diye reklam yaparlar ya, ben gerçekten cildimin nefes aldığını hissettim.(her kullanışım sonrasında da hissetmekteyim)

Artık cildime karşı daha özenliyim, çok düzenli ve sık olmamakla beraber ihtiyaç hissettiğimde peeling de yapıyorum ama "Clean &Clear Siyah Nokta Temizleme Losyonu"'nu kullanmaya başladığımdan beri peeling yapmasam da onunla temizlemek oldukça iş görüyor. Cildimi daha iyi temizleyen, (temizlerken, önce gözenekleri açan sonra da tonik etkisiyle sıkıştıran ve) yumuşacık ipek gibi yapan bir başka ürünle daha karşılaşmadım. Mesela o çok pahalı ürünlerin satıldığı parfümerilerden hangisine girsem, cildiniz ne kadar bakımlı, acaba ne kullanıyorsunuz diye sorulur. Açık yüreklilikle temizleyici olarak Clean & Clear kullandığımı söylediğimde önce küçümseyici gözlerle baktıklarını hissederim ( ve içimden de "eee ne oldu o az önceki hayran bakışlı sorular"derim) Bu bakışların hemen ardından da Clean & Clear'ı asla önermeyeceklerini onun yerine dünya paraya satılan ki, birçoğunu zaten denemişliğim olan ürünleri satmaya çabalarlar ama nafile...

Yazının başında da bahsettiğim üzere, ben bu ürünü sonuna kadar savunur ve tavsiye ederim ama buraya dikkat; eğer yüzünüzde akne, kızarıklık, alerjik bir durum varsa, kuru bir cilt tipine sahipseniz, elbette önermem. Nedeni de akne ve kızarıklık özel ürünler kullanmayı gerektiren cilt sorunlarındandır da ondan. Kuru ciltlere de önermem çünkü ilk kullanışınızda kurutmasa bile daha sonraki kullanımlarda kuru olan cildinizi daha çok kurutacağı aşikardır. Normal, yağlı ya da karma bir cildiniz varsa, kaç yaşınızda olursanız olun her gün rahatlıkla kullanabilir, temizliğin, yumuşacık bir cildin keyfini sürebilirsiniz.

Durulamaya gerek kalmadan cildi yağdan, kirden ve de siyah noktalardan arındırır, ipek bibi yapar. Hele bir de düzenli kullanılırsa memnuniyet katlanarak artar.

Zamanı sınırlı, makyaj temizlemeye üşenenler içinde tam bir kurtarıcıdır. Zaten uygun olan fiyatına, bir de temizleyici ve tonik özelliğinin bir arada oluşu eklenince, ürünü iki kere ekonomik yapar...Eh, daha ne olsun...

Bundan iyisi, Şam'da kayısı...

Hepinize sevgiler a.s.

gözeneklerede bi öneriniz varmı :KK43: yüzümdeki deliklerden nefret ediyorum.:KK43:

siyah noktaları geçiriyor ama birden geçirdiği için boşluk kalıyor. sürekli kullanmak gerek ve sonrasında tonikle silmek, nemlendirmek gerekiyor.

bıraktığınız anda daha fena olur cildiniz.

betona porçöz döktüğünüzde ilk etapta bembeyaz yapar ama bir yandan da üzerindeki kaygan tabakayı söker. devamlı kullanmanız gerekir. kullanmayı bıraktığınız anda iki kat kir oluşur. bu da ona benziyor.

ben 4-5 sene önce kullanmıştım hiçbir işe yaramamıştı sonra kil kullanmaya başladım, kilin yüzdeki tüyleri çoğalttığını duydum ondan korkup kullanmadım şimdi ise haftada 1 yada 2 kez normal bir sabunla gözeneklerimi açıyorum sonra yarım çay kaşığı kahve,şeker,tuz,1 tatlı kaşığı limon suyu ve sütü karıştırıp yüzüme peeling yapıyorum ardından duruluyorum sonra ise yumurta akını yüzüme sürüp 15 dk bekletiyorum ardından tekrar durulayıp gül suyu (benim tercihim rosensenin gül suyu) yada soda ile siliyorum,işte hepsi bu. Çok yağlı ve çok sorunlu bir cilt tipim var bu formüller sayesinde üstesinden geliyorum:KK66:

canım benim malesef siyah noktalara cidden çözüm yok sıkıcaksın :KK43: clean clear ürnleri gzenklerimi açmıştı sadece benim değil etrafımdaki çoğu kişi böyle düşnüyordu kullanma bence ama siyah noktalara maalesef çözüm yok :KK43:

Ben kuLLanıyorum. Hemde bu 3. kutum. 2 sene oLdu hemen hemen hergün dışarıya çıkarım hafifte oLsa makyaj yaparım. Akşam geLdiğimde yüzümü temizLemem gerekiyor önce kendime ait olan bir lifle ( sabun v.b hiç birşey sürmeden ) yüzümdeki pudra fondoten veya ne varsa temizliyorum. Tabii sert oluyor. Hemen ardından ısLak yüzüe Clean Clear Siyah Nokta.. Uyguluyorum. 5 dakike masaj yaparak uygulayıp yıkıyorum. Siyah noktam oLmadıgından o konuda birşey diyemem ama ciLdi gerçekten HARİKA yapıyorrr :KK34:

Ben kullanmıştım oldukça da memnun kalmıştım gayet güzel temizliyo ama düzenli kullanmak lazım ..

temizleyicisi gözenekleri açıyor ve tonikleri de sıkılaştırmıyor....tek kelimeyle berbat... en iyi temizlik su ve kaliteli antibakteriyel sabunla olur onca kozmetik bana bunu öğretti:KK34:haftada bir de cilt tipinize göre doğal maske yaptınız mı tamamdır işte:13:krem falan faso fiso o kremi cilt emiyor ve anında karaciğere depoluyor...ne zararlı....nemlendirmek isterseniz buhar banyosu yapın krem filan sürmeyin güzelim tazecik cildinize..

X