Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
güzel aslında ben de kullanıyorum, cildimi çok yaglı hissedince kullanıyorum tamamen gitmiyor ama belirginliği azalıyor ben de. ama ben limonlu gül sulu kil maskesini tek geçerim =))
ben 2 yıl önce falan kullanmıştım yüzümü temizlemek için yağlı hissedince kullanıyodum ama yıkadıktan sonra yüzümü çok geriyodu kurutuyodu bıraktım kullanmayı
ben de kullanıyorum fakat düzenli değil,cildi kurutuyor pek fazla siyah noktam olmadığı içinde işe yarıyor düzenli kullanılırsa belki gerçekten işe yarar ama cildi kurutuyor baya
aman bim'de acayip bir fiyata düşmüştü her çeşidinden aldım kendime sadece höst diyorum yani hiç kullanmadıgın bir marka bir dene de memnun kaldıysa sürüsünü al boşa gitmesin diye üst üste iki çeşidi karıştırarak kullanıyorum FİYASKO
ben 2 yıldır kullanıyorum hem kremini hem toniğini hemde nemlendiricisini ii gelio gözle görülür bi azalma oluo ama kesinlikle bırakınca eski halindende fazla oluyo düzenli kullanmanz lazım özellkle şu içinde mavi topçuk olanı çok i