Sivilceli Ciltler clean&clear peeling özellikli yüz temizleme jeli ....

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

mervemervemerve

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
10 Aralık 2011
4.230
95
113
kızlar bugun marketten bu clean&clearı aldım %50ındırım varmıs kacırmadım deneyım dedım ilk defa kullancam siyah noktaları kiri yağı falan alıyomus her gun kullanınca acaba kullananız var mı memnunmusunuz kızlar ???

hemen söyleyeyim sivilcen varsa sakın kullanma. peeling sivilceyi dağıtıyor. ben o hataya düştüm yanaklarımı sardı ama kardeşim kullandı onun sadece siyah noktaları vardı ve çok iyi geldi.lekelerle birlikte siyah noktaları aldı götürdü.bilgine

sıvılce olumunu saglıyo yanı bı kere kullandıgınız zaman mı hemen dagıttı sıvılcelerı bu arada benım var cenemde bı ıkı tane bekleyım o zaman tesekkurler

Sivilceler için uyguladığın bişey var mı ?
Ben oriflame ürünlerini almayı planlıyorum
Bi onlar kaldı

cnm günde üç elmayla sivilcelere güle güle adı altında bı paylasımda yazdım hayıt tohumu ıcıyorum gunluk bı bardak her seye faydası var hormonları dengelıyo adet sancılarının 0a ındırıyo sıvılcelerı yok edıyo gogus buyutuyo yanı kadınlık hormonlarımızı calıstırıyo ve kıllanmayı azaltıyo cnm her sey var yanı :)

Sivilceler için uyguladığın bişey var mı ?
Ben oriflame ürünlerini almayı planlıyorum
Bi onlar kaldı

Oriflameden : Bi maske almıştım yağlı ciltler için yazıyodu sivilce geçiriyomuş dedi satıcı kadın onu aldım rengi pembe, bi de krem vardı yağlı ciltler için onu da almıştım.
Sivilce için olan ürünlerden yüz temizleme jeli bi de su gibi bir şey vardı ondan aldım. Yüz temizleme jeli çok güzeldi yıkadıktan sonra cildi yumuşacık yapıyodu o su gibi dediğimi de pamuğa sıkıp yüzüme sürüyodum kiri alıyodu kullandım ama geçirmedi sivilcelerimi. Tavsiye etmem, ya da belki bende işe yaramamış olabilir.

kızlar ben hep karsıyımdır bole markaların urunlerını kullanmaya ustelık paralar dokuluyo bı suru bu urunler ıcın hıc gerek yok kı tamamen dogal deseler bıle almayın bence hatta sıvılcelerınızı vs sorunlrınızı gecırseler bıle ılerde mutlaka bı yan etkısını gorursunuz bence ne de olsa kımyasal maddeler ıcerıyolar bakın arastırın netten sıvılceye ne ıyı gelıyo falan bıtkısel urunlerı kullanın demıstım hayıt tohumu her derde deva mesela ben ıcerım her gun tavsıye de edrım paranıza yazık almayın bole urunlerı

Bende pko var zaten,hormon bozukluğu var
Hayıt tohumu kullanamam sanırım göğüslerimin daha fazla büyümesini istemem
Ama kıllanma için iyi olabilirdi

Bende temizleyici losyonlarını istiyorum günlük temizlik için
Sebamed kullanıyorum,cildim kullandıktan sonra çok kuruyo
Denemek lazım

cnm zaten hormon bozukluguna ıyı gelıyo demek ıstemıstım e kıllanmada hormon bozuklugundan kaynaklanan bısey zaten yanı östrojen hormonunu artırıyo kadınlık hormonlarını cnm sen bence kesın kullnmalısın zaten

canım ben clean&clear dan memnun kalmamıştım.uzun zamandır lorealin yeşil ambalajlı karma ciltler için dengeleyici bir temizleme jeli var onu kullanıyorum.gayet memnunumm da.garnier ın 3 in 1 ürünü var onu da her duşa girdiğimde yüzüme peeling yapıyorum.ondan da memnunum.ama sivilce ve fazla yağlanma konusunda beyaz kil benim için best of diyebileceğim bir ürün,çok memnunum tavsiye de ederim.

tesekkurler paylasımın ıcın cnm :) sımdı aldımya yenı kullanıyım belkı ben de etkılı olur belkı :) bu arada benım de karma cılt yapım var cnm ya ben de yesıl kıl maskesı var acaba ben de mı beyaz alsam kı ? ve de su lorealın urunlerı ıyı hos da hıc ogrencıye gore degıl vala maddı acıdan :) kaca almıstın sen cnm o urunu bı de beyaz kıl maskesını alım mı sence

canım benim valla hatırlamıyorum ne kadara aldığımı ama pahalı değildi.hatta ben sebamed kullanıyodum evde kalmıştı bir yere bikaç günlük kalmaya gitmiştim temizleme jeli lazım olmuştu markete gittim baktım bir tek bu var alayım zaten bikaç gün kullanıcam dedim ucuz olduğu için şaşırmıştım hatta ama öyle memnun kaldım ki,sebamedi bi daha kullanmadım,ondan bile iyi geldi.clean&clear belki sana çok iyi gelir canım kişiden kişiye değişiyor çünkü inşallah iyi gelir de verdiğin para boşa gitmez canım.
ben de daha önce yeşil kil kullanıyodum ama belirgin bir fark görmedim açıkcası ama yeşil kilden çok memnun olanlar var.yurtdışına gitmiştim bir ara orada bikaç bayan arkadaş tavsiye etti beyaz kili bir kaç internet sitesinde de olumlu sonuçları okuyunca alayım dedim sonuçta doğal birşey faydası olmasa da zararı da olmaz.türkiye ye döndüğümde bir paket aldım 1tl bayağı da vardı içinde.hemen maske yaptım daha ilk seferinde dahi fark etti.cildim daha güzel oldu parlaklık sıkılık falan hatta maske yaptıktan 5 gün sonra regl oldum ne bir sivilce ne bir yağlanma yaşamadım o gün bugündür haftada bir yaparım.çok fazla kil çeşidi var cildin yapısına göre mesela beyaz kil karma ciltlere tavsiye ediliyormuş yeşil kil de yağlı ve çok yağlı ciltlere.sanırım cildin ihtiyacına uygun ürün kullanınca ciltte olumlu tepki veriyor.ben şahsen karma ciltli olup sivilce sıkıntısı çekenlere beyaz kili tavsiye ederim.

merhaba bende bu markanın bi ürününü kullanmıştım ama iyi gelmedi cildim yaglı oldugu için loreal in pure zone serisinden çok memlunum bende yılbaşı dolayısıyla indirimlerden yararlanıp depo yaptım şimdi garniye ürünlerinden çok memlun olanlar var onlardanda aldım bakalım onlar nasıl çıkacak....

ya cnm cok tesekkur ederım bı daha yesıl kılı kullanmıcam benım yuzumu kuru kuru yapmıstı ben de ıyı bısey sanmıstım :) ama neysekı anladım sayende :) benım de karma cıldım var demekkı beyaz kıl almam gerekıyo alıcam cıdden 1 tl ne kı :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…