• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sivilceli Ciltler clean&clear peeling özellikli yüz temizleme jeli ....

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri
canım benim valla hatırlamıyorum ne kadara aldığımı ama pahalı değildi.hatta ben sebamed kullanıyodum evde kalmıştı bir yere bikaç günlük kalmaya gitmiştim temizleme jeli lazım olmuştu markete gittim baktım bir tek bu var alayım zaten bikaç gün kullanıcam dedim ucuz olduğu için şaşırmıştım hatta ama öyle memnun kaldım ki,sebamedi bi daha kullanmadım,ondan bile iyi geldi.clean&clear belki sana çok iyi gelir canım kişiden kişiye değişiyor çünkü inşallah iyi gelir de verdiğin para boşa gitmez canım.
ben de daha önce yeşil kil kullanıyodum ama belirgin bir fark görmedim açıkcası ama yeşil kilden çok memnun olanlar var.yurtdışına gitmiştim bir ara orada bikaç bayan arkadaş tavsiye etti beyaz kili bir kaç internet sitesinde de olumlu sonuçları okuyunca alayım dedim sonuçta doğal birşey faydası olmasa da zararı da olmaz.türkiye ye döndüğümde bir paket aldım 1tl bayağı da vardı içinde.hemen maske yaptım daha ilk seferinde dahi fark etti.cildim daha güzel oldu parlaklık sıkılık falan hatta maske yaptıktan 5 gün sonra regl oldum ne bir sivilce ne bir yağlanma yaşamadım o gün bugündür haftada bir yaparım.çok fazla kil çeşidi var cildin yapısına göre mesela beyaz kil karma ciltlere tavsiye ediliyormuş yeşil kil de yağlı ve çok yağlı ciltlere.sanırım cildin ihtiyacına uygun ürün kullanınca ciltte olumlu tepki veriyor.ben şahsen karma ciltli olup sivilce sıkıntısı çekenlere beyaz kili tavsiye ederim.:16:

cnm bu arada ıkı gundur denıyorum clean&clearı alın bolgem sıvılcelenmeye basladı bı arkadasımız sıvılcen oldugu zaman kullanma demıstı cıdden sırf meraktan belkı bana ole etkı yapmaz dıye kullandım ıkı gunde pütür pütür oldu sıvılcelerım kapnsın ondan sonra kullancam bakalım oz aman ne olcak ama beyz kılı alıcam muhakkak

ya cnm cok tesekkur ederım bı daha yesıl kılı kullanmıcam benım yuzumu kuru kuru yapmıstı ben de ıyı bısey sanmıstım :) ama neysekı anladım sayende :) benım de karma cıldım var demekkı beyaz kıl almam gerekıyo alıcam cıdden 1 tl ne kı :)

inşallah faydasını görürsün canım benim:16:

cnm bu arada ıkı gundur denıyorum clean&clearı alın bolgem sıvılcelenmeye basladı bı arkadasımız sıvılcen oldugu zaman kullanma demıstı cıdden sırf meraktan belkı bana ole etkı yapmaz dıye kullandım ıkı gunde pütür pütür oldu sıvılcelerım kapnsın ondan sonra kullancam bakalım oz aman ne olcak ama beyz kılı alıcam muhakkak

amanın:26: canım sivilcelerin geçsin bi tekrar kullan bakalım inşallah iyi gelir de parana yazık olmaz :44: bu arada finallere çalışıyosun dimi:23: bak zayıf gelirse bozuşuruz:57:
şaka bi yana canım aman dikkat et dersleri ihmal etme:16:

amanın:26: canım sivilcelerin geçsin bi tekrar kullan bakalım inşallah iyi gelir de parana yazık olmaz :44: bu arada finallere çalışıyosun dimi:23: bak zayıf gelirse bozuşuruz:57:
şaka bi yana canım aman dikkat et dersleri ihmal etme:16:

su an calısıp da geldım cnm :) kafa kalmadı artık bı yere kadar :) cnm sınav yarın erken saatte benım belkı alabılırım su rımelı bakalım bulabılırsem :) evet sıvılceler gecsın ole kullancam cnm

su an calısıp da geldım cnm :) kafa kalmadı artık bı yere kadar :) cnm sınav yarın erken saatte benım belkı alabılırım su rımelı bakalım bulabılırsem :) evet sıvılceler gecsın ole kullancam cnm

canım merhaba,
sınavın nasıl geçti merak ettim? dilerim güzel sonuç alırsın.bu arada alabildin mi rimeli:12:

canım merhaba,
sınavın nasıl geçti merak ettim? dilerim güzel sonuç alırsın.bu arada alabildin mi rimeli:12:

cnm dıger konuya yazmıstım loreal mı yoksa maybelıne pembe olan mı ? bu konuya yazmıstım cnm bu arada bugunku sınav ıktısattı e halıyle bıraz zorlu ama ıyıdır :) gecerım yanı :)tesekkurler bu arada cnm ılgın ıcın ama pembe olanı alamadım kadının gosterıdımı oleydı bılemıyorum ama fırcası bırbırıne gırmıstı :((( sarı olanı aldım bende ama memnununm :)

cnm dıger konuya yazmıstım loreal mı yoksa maybelıne pembe olan mı ? bu konuya yazmıstım cnm bu arada bugunku sınav ıktısattı e halıyle bıraz zorlu ama ıyıdır :) gecerım yanı :)tesekkurler bu arada cnm ılgın ıcın ama pembe olanı alamadım kadının gosterıdımı oleydı bılemıyorum ama fırcası bırbırıne gırmıstı :((( sarı olanı aldım bende ama memnununm :)

sınavının güzel geçmesine sevindimm:16: tammaaaaam rimel konusuna diğer topikten devam ediyoruz:1::1::1:

lılıthhhhhhhhhhhhhhhhh ıkı dersı alttan almam gerekkkkkkkk :( bu arada kızlar ya ben yenıden denedım bu clean&clearı yazık dedım bosa gıtmesın o kadar para verdık :) amaaaaaaaan dedım sıvılcem olsun olmasın ne yapım kacarı yok kulln kızım dedım kendıme :) veeeeeeeeeee uc gundur duzenlı bı sekılde kullnıyorum e 3 gun ne kı daha gecmedı ama sıyah noktadan cok sıvılcelerıme ıyı geldı alnımdakı ozellıkle soyulmaya kabuk baglamaya basladı soke oldum :) megersem o sıvılce cıkartmıyomus kaslrıma kullndıgım yaglardan dolayıyımıs :)) kasıntı olunca elım oraya gıdıyodu o da sıvılce yaptı bu dda yenı aklıma geldı :))

ben bu kadar clean&clear dan memnunken :(( gecen bı belese cılt anlaızı yaptırdım kadın yuzumde bı makıne gezdırdı once tonık ıcın neler kullnıyosun dedı bende bunu dedım sonra sakın bu urunu kullnma bak ızlerın kalmıs flan dedı moralmenım coktu sarı bısey gordum cene tarafımda akne mı neymıs ta derımın altında bende korktum dunden berı kullnmıyorum artık:((((((((( ve dermoday akne temızleyıcısını gosterdı 50 gun kulln bak hıc ızın kalmaz dedı 21 tlymıs alsammı kı cok kararsızım alırsam da ordan almam :))

ben bu kadar clean&clear dan memnunken :(( gecen bı belese cılt anlaızı yaptırdım kadın yuzumde bı makıne gezdırdı once tonık ıcın neler kullnıyosun dedı bende bunu dedım sonra sakın bu urunu kullnma bak ızlerın kalmıs flan dedı moralmenım coktu sarı bısey gordum cene tarafımda akne mı neymıs ta derımın altında bende korktum dunden berı kullnmıyorum artık:((((((((( ve dermoday akne temızleyıcısını gosterdı 50 gun kulln bak hıc ızın kalmaz dedı 21 tlymıs alsammı kı cok kararsızım alırsam da ordan almam :))

yaaa bende anlamadım herkes birsey söylüyorr bendede izler var o yüzden mi acaba :((

Kızlar sivilceyi dağıtıyor diyorlar doğrudur bende bugun alıp denedim azıcık çenemin altındaki sivilceler yanağımı tamamen sardı küçük küçük sivilcemsi şeyler çıkmaya başladı şu an.Aman diyim kullanırken dikkatli olun...

Back
X