Cilt Bakımı Ürünleri Clean&Clear Akne Önleyici Nemlendirici...

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri
ben kullandım.sivilce için bi ilaç kullanıyodum alkollü fakat yaz geldiği için ve tatile gidiceğim için güneşten korkup ilacı bıraktım.başka bişeyle desteklyim cildi tamamen bırakmıyım diye tüm yaz kullandım.yazın sivilcem çıkmadı hiç.ama yaz bitimi çene bölgem sivilce doldu.belki benim ilacımın etkisi geçti belkide bi işe yaramadı bu temileme jeli.ben ilaç arkasından kullandığım için tek başına kullanmadığım için tam bi sonuç yazamam ama yağlandırma falan yapmıyo cildi çok güzel yumuşatıyo

ben yıllar önce clean and clear ürünlerinden kullandım jel, tonik vs. memnun kalmadım çok yakıyor ve sivilcelere de bi faydası pek dokunmuyor. tavsiye etmem çok fazla clean and clear ürünlerini.

çok alkol var ben setini almıştım çok pişman oldum arkadşın dedigi gibi hem yakıyor hem hiç bi faydası yok avonun cilt bakım ürünleri bile daha iyidir bundan çok kötü bi ürün..

clean and clear ürünlerini tavsiye etmem çok kötü bence ben siyah noktalar için aldım siyah noktalarımı temizlemediği gibi sivilce yaptı. sivilce için olanıda etkili değil paranı çöpe atma..

Çok teşekkürler yorumlarınız için.
Memnun kalan yok gibi.
Şu saatten sonra bedava verseler kullanmam.:roflol:

nemlendirici istiyorsan tavsiyem loreal paris pure zone. mükemmel bir nemlendirici yüzünü temizledikten sonra sürüyorsun cildinde yağlı bir his bırakmıyor yağlı bir krem değil zaten tekrar yağlanmayı engelleyici ni nemlendirici ben 4 senedir kullanıyorum çok iyi. fiyatı 15 ytl yada 20 ytl öyle bişey...

ben de kullandım clean&clear. kokusu hoş ama sivilcelere bir etkisi olmadı. bir de o dönem ne kullansam alerji yapıyordu zaten, o da yapmıştı. şimdi herşeyin doğalı çok iyi.=)

nemlendirici istiyorsan tavsiyem loreal paris pure zone. mükemmel bir nemlendirici yüzünü temizledikten sonra sürüyorsun cildinde yağlı bir his bırakmıyor yağlı bir krem değil zaten tekrar yağlanmayı engelleyici ni nemlendirici ben 4 senedir kullanıyorum çok iyi. fiyatı 15 ytl yada 20 ytl öyle bişey...

Loreal pure zone'un temizleme jelini kullanmıştım. Olumsuz bir etkisi olmadı. Orta derecede bir ürün bana göre.
Nemlendiricisinden memnunum diyorsun, bir denemek lazım.kaydirigubbakcemile4
Teşekkürler yorumun için.a.s.

ben de kullandım clean&clear. kokusu hoş ama sivilcelere bir etkisi olmadı. bir de o dönem ne kullansam alerji yapıyordu zaten, o da yapmıştı. şimdi herşeyin doğalı çok iyi.=)

Ne kullanıyorsun canım şimdi doğal derken?
Bize de söylee...kaydirigubbakcemile4

Ne kullanıyorsun canım şimdi doğal derken?
Bize de söylee...kaydirigubbakcemile4

canım, sabah akşam limonlu-zeytinyağı sabunu ile yıkıyorum. gece yatarken bununla yıkadıktan sora Bebak acı badem sütü ile siliyorum. üstüne gece ek nemlendirici sürmeye gerek olmuyor. sabah çıkarken de sabunla yıkadıktan sora bepanthen krem sürüyorum. mis a.s

canım, sabah akşam limonlu-zeytinyağı sabunu ile yıkıyorum. gece yatarken bununla yıkadıktan sora Bebak acı badem sütü ile siliyorum. üstüne gece ek nemlendirici sürmeye gerek olmuyor. sabah çıkarken de sabunla yıkadıktan sora bepanthen krem sürüyorum. mis a.s

Teşekkürler canım.
benim de cildim yağlı biberiye sabunu kullanıyorum. Arkasından çok az bebak acıbadem sütü ile siliyorum.
Sabahları tekrar sabunluyorum. Kışın dudak kenarlarımda biraz kuruma oluyor. O yüzden çok az bi nemlendirici kullanıyorum.
Sabahları bebak ve bepanten ağır geliyor bana gözeneklerim belirgin parlama yapıyor.
O yüzden matlaştırıcı bir ürün arıyorum.
Şuanda diadermin var idare eder bir ürün ama farklı bir şey denemek istedim bu sefer.yerimseniben

nemlendiricim olmasına rağmen bugn dayanamayıp bi clean clear ürünü aldım. daha önce yıkama jelini fln kullanmıştım. akne önleyici flan yazınca kaptım hemen. ne kadar umutsuz olsam da.şimdi ilk defa sürdüm yüzüme.şimdilik diyeceğim; yağlı bi his bırakmadı

Bende de sivilce yaptı:/
Gerçi hemen her üründe aynı sorunu yaşamaya başladım ben artık sanırım cildim daha bir hassaslaştı :(

Bepanthen krem bu anlamda iyi ama onu da uzun süre kullanmamak gerekliymiş bakalım bitince napıcam :)

Bende de sivilce yaptı:/
Gerçi hemen her üründe aynı sorunu yaşamaya başladım ben artık sanırım cildim daha bir hassaslaştı :(

Bepanthen krem bu anlamda iyi ama onu da uzun süre kullanmamak gerekliymiş bakalım bitince napıcam :)

ben bepanten kremi 2-2.5 yıl kullandım sivlcelerim ve lekeleri üzerine bi etkisi olduğunu maalesef ki söyleyemeyeceğim. ama makyaj altı bazı olarak iyi evet.

bende geçen sene clean clear'ın siyoh noktalar için peelingini almıştım o dönem yüzmde sadece siyah nokta vardı sivlce pek yoktu kullandm bi kaç gün yüzüm o hafta sivilce tarlasına dönmüştü nefret ediyorum clean clear ürünlerinden. bende yağlı cilde sahibim güzel bi nemlendirici önersene gerçekten memnun kalabilecegim.

Back
X