• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kına Gecesi Çldırmak üzereyim mekan bulamadim

xdestina

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Nisan 2008
195
0
0
İstanbul
Kızlar düğüne 3 ay kaldı fakat ben hala kına gecesi yapacagım mekanı bulabılmış degılım

Son düzenleme:
çamlıca da bir mekan var 120 kişi sadece mekan ve 2 yada 3 bayan garson veriyor fiyat 750 ama sıkı pazarlık yaparsan biraz daha iniyorlar bana 650 ye kadar inmişlerdi ama ben daha da uygun bir yer istediğim için üsküdar daki çaydef i düşünüyorum. Malesef benimki de hala netleşmedi

ümraniyede düğün salonu var 400 e kuzenim tuttu kınası için, istersen bir bak derim

merhaba canim..
benim nisanimi tuttugumuz yer isine yaarar belki.. ümraniyede.. gizli bahce diye biyerdi..
acik havada.. güzel biyerdi eglenmek icin :)

inşallah benim de tek sorunum mekan bulamamak olur kına için :) sorun bu olsun... askerim bir gelseydi ........... hayırlsı olsun herkese.....

çamlıca da bir mekan var 120 kişi sadece mekan ve 2 yada 3 bayan garson veriyor fiyat 750 ama sıkı pazarlık yaparsan biraz daha iniyorlar bana 650 ye kadar inmişlerdi ama ben daha da uygun bir yer istediğim için üsküdar daki çaydef i düşünüyorum. Malesef benimki de hala netleşmedi

Çamlıcada görüştüğün yer neresiydi tatlım ,senin için sorun olmazsa söyleyebilir misin???

benim evim çamlıca ya çok yakın neresi ki acaba ?

Çamlıca'daki mekanın ismini ben de öğrenebilir miyim? Kına için düşünüyorum.

çamlıca ve çevresindeki her türlü kına mekanı fikrine ihtiyacııımm vaaaaarrr :18::18::18::18::18:

Back