• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

clashhın çeyizcikleri ;);)

Canım en son özdilek, sarev ve evisar'dan 4 tane aldım :6: Çok şıklar, aşırı beğendim :16:
Bir de gelin yatak örtüsü oluyor ya şıkır şıkır. Onun yanına bir de günlük kullanabileceğin bir yatak örtüsü alırsan daha kolay olur. Çünkü ben gelin örtümü bi kere çeyiz serilirken açtım daha kullanmadım :6:

english home da yatak ortüleri varya onlardan alayım diyorum.ben bi polo ya takıldım ölede gidiyo sar ev den begendim bi tane ama onu da alıcam.:16::16:

Evet iyi bisey aliyim derken birsuru para bayiliyoruz:) benimde almak istediğim bikac nevresim var ama english home yaz sezonunu acsin diye bekliyorum:)))

bende yatak örtülerini bekliyorum oranın orası zaten süper ferforje aksesuarlarındanda almak istiyorum ama sanırım erken

bununda 2 parçası hediye geldi kullanamam diye düşünüp 2 kişilk günlük kahvaltı takımına çevirdim:1:
$Cat-1-Desen-18-Parca-catal-Kasik_7849_1.webp$Cat-3-Desen-Su-Bardagi-2-li_7909_1.webp$images (1).webp$images.webp$MAG_2330337.webp

Hepsi birbirinden güzel canım güle güle kullan iyi günlerde.:nazar:

Back
X