• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

clashhın çeyizcikleri ;);)

clashh

Üye
Kayıtlı Üye
13 Ocak 2014
56
3
6
35
Ankara
nevresim takımları ve havlulardan başlamak istedim.ufak ufak alıyorum bişeyler:ssz:
$U.S.-Polo-Çift-Kiþilik-Pike-Takýmý-Gresham-580x439.webp$philips_cift_kisilik_nevresim_b.webp$indir.webp$indir (1).webp$images.webp$Havlu-Modelleri.webp$8698854000417_0_304x424.webp$24090_buyuk_zoom.webp$[img][5][1][900x1234].webp$u.s.-polo-nevresim-takýmý-BLANDFORD.webp

Canım topiğin hayırlı olsun.Bende bu mintli ve beyazlı olan havlulardan haftasonu aldım çok beğenerek ama resmini bulamamıştım.Sen nerden buldun:)) Kendi topiğimede ekleyeceğimde :))

Canım topiğin hayırlı olsun.Bende bu mintli ve beyazlı olan havlulardan haftasonu aldım çok beğenerek ama resmini bulamamıştım.Sen nerden buldun:)) Kendi topiğimede ekleyeceğimde :))
Canim meraba trabzondansin galiba bende o havlulardan istiyorum fakat bulamadim english homeda hala var mi bunlardan

Bir nevresim manyağı olarak nevresimlerine bayıldım güle güle kullan canım :16:
Allah huzurla kullanmayı nasip etsin:16:

hayırlı olsun topiğin :3:

tekstilden başlamışsın sen de benim gibi :31: Umarım tamamladığın ve kullandığın günleri de görürsün hayırlısıyla :16:

Canim meraba trabzondansin galiba bende o havlulardan istiyorum fakat bulamadim english homeda hala var mi bunlardan

Evet canım ama ben english home dan değil taç tan aldım indirim vardı tek kalmıştı 2li set olarak aldım

Aa oyle mi ben english home saniyodum:D o zaman bende diger taca bakarim yoksa da kismet degilmis dicem artik:)) saol bu arada:)

Canım bu resimdekiler english home a aitmiş googledan baktım şimdi ama benim aldıklarımda hemen hemen aynı hatta altından simli şeritlerde geçiyor çok hoştuu:16:

Canım bu resimdekiler english home a aitmiş googledan baktım şimdi ama benim aldıklarımda hemen hemen aynı hatta altından simli şeritlerde geçiyor çok hoştuu:16:
Tamam canim sagol bende taca bakarim english homeda zaten yoktu artik:( tactaki benzeriyse sorun yok o da cok cicidir eminim:)

çok teşekkür ederim kızlar hayırlısyla kullanacagım gğnleride görürüm inşallahhh:nazar::16: nevresime özel bi tutkum var nedendir bilmiyorum:1: bikaç parça daha var atıcam onlarıda :16:

hatta bayan havluları gösterirken taçın havluları standart hep benzer olduğu için pek beğenemedim tüm modelleri gösterdi en son mintli beyazlı havlu setini gösterince görür görmez heh işte bu dedim:D

çok teşekkür ederim kızlar hayırlısyla kullanacagım gğnleride görürüm inşallahhh:nazar::16: nevresime özel bi tutkum var nedendir bilmiyorum:1: bikaç parça daha var atıcam onlarıda :16:
Insallah gorursun canim:) dugun tarihin belli mi? Nevresim asktir bende al al doymuyorum:)))

Canım nevresim çok kullanıyorum ben. Haftasını geçmez, hemen değiştiriyorum :26: İster istemez kirleniyor.
Çeyizde en çok nevresim olmalı bence, bi de havlu :6:

Canım nevresim çok kullanıyorum ben. Haftasını geçmez, hemen değiştiriyorum :26: İster istemez kirleniyor.
Çeyizde en çok nevresim olmalı bence, bi de havlu :6:

bende öyle düşünüyorum nevresim alımına devam ediyorum zaten :) kullandıgın önerebilecegin marka varmı canım ?

bende öyle düşünüyorum nevresim alımına devam ediyorum zaten :) kullandıgın önerebilecegin marka varmı canım ?

Canım en son özdilek, sarev ve evisar'dan 4 tane aldım :6: Çok şıklar, aşırı beğendim :16:
Bir de gelin yatak örtüsü oluyor ya şıkır şıkır. Onun yanına bir de günlük kullanabileceğin bir yatak örtüsü alırsan daha kolay olur. Çünkü ben gelin örtümü bi kere çeyiz serilirken açtım daha kullanmadım :6:

Back
X