CK in2u heat kullanan var mı? internetten bakıyorum notalarından anladığım kadarıyla çok güzel bir kokuya benziyor, bizim ülkemizde var mı bilmiyorum ama bakmadım hiç...
ck ın 2u her beyaz şişe olanı çok güzel fiyatıda çok uygun bu aralar starwberry de. nasıl kokulardan hoşlanırsın bilmiyorum ama nemida, ben nezaman kullansam soruyolar fazla kalıcı değil ama öyle hemen uçmuyo günde iki kere tazelemen yetiyor bunuda düşünebilirsin.
Teşekkur ederim ikinize de.. Ben de çok baharatlı kokuları sevmiyorum bir tek "armani code" u sevdim, kalıcı olması önemli benim için beyaz tenliyim çok ağır kokular zaten gitmiyor. O zaman beyaz şişeye bakacağım.
Canim eger bu kokudan bahsediyorsan baharatli ve agir bir koku degil ciceksi ve hos bir koku okadarda cabuk ucmuyor bana sorarsan tavsiye ederim bende kullandim bu kokuyu.
Canim eger bu kokudan bahsediyorsan baharatli ve agir bir koku degil ciceksi ve hos bir koku okadarda cabuk ucmuyor bana sorarsan tavsiye ederim bende kullandim bu kokuyu.
Evet canım bu kokudab bahsediyorum. Notalarına baktım orta notasında zencefil varmış ki çok severim bu yüzden merak etmiştim. beyaz şişeli olanda da orta notasında kaktüs varmış. ilginç geldi.. bakacağım parfümeride.. eminim güzeldir ikisi de. Kokuda kalıcılıkta biraz tene göre değişiyor galiba bunu da en iyi testerla analyabilirim.