ay görünsün artık manyak etti beni yaAzicik görünüyor mu
adetim düzensiz ya takvime göre geçmiş görünüyor ancak henüz gelmemiş de olabilir kestiremiyorumKac gün var adete
Cok karanlik cikmis ben goremedim negatif falan yapsaniz rengini belki oyle belli olurtestime bakar mısınız
şöyle nasılCok karanlik cikmis ben goremedim negatif falan yapsaniz rengini belki oyle belli olur
siyah beyaz halini de ekledimmBen göremedim
ya o kadar belli belirsiz ki artık çıplak gözle baktığımda hep çizgi görüyorum istemsizNormal halide siyah beyaz halide bana cok cok hafif cizgi var gosteriyor ciplak gozle daha net goruyorsundur eminim
Cok iyi anliyorum haklisin adet döngün gecmedi veya gelmediyse biraz daha bekle insallah pozitif sonuclanirya o kadar belli belirsiz ki artık çıplak gözle baktığımda hep çizgi görüyorum istemsiz
yarın bi kan testi vericem ya duramıyorum yerimde slalslsşfgCok iyi anliyorum haklisin adet döngün gecmedi veya gelmediyse biraz daha bekle insallah pozitif sonuclanir
çok hafif gördüm gibi ama 11 gün varsa 3 gün önce yumurtlamışsındır henüz rahme yerleşmemiştir bile o yüzden bence 3 gün kala yap tabi beklemek çok zor anlayabiliyorumBu da bmm ki 11 gun var dayanamayip yaptim bunda görünüyor mu
Konu da acmistim ben cok fazla 1 haftadir göğsüm ve karnim hassas yani ağrıyorlar ondan dayanamayip yaptim gordum gibi ins yeni diye o kadar az görünüyordurçok hafif gördüm gibi ama 11 gün varsa 3 gün önce yumurtlamışsındır henüz rahme yerleşmemiştir bile o yüzden bence 3 gün kala yap tabi beklemek çok zor anlayabiliyorum
inşallah canım hepimize nasip olsun inşallahKonu da acmistim ben cok fazla 1 haftadir göğsüm ve karnim hassas yani ağrıyorlar ondan dayanamayip yaptim gordum gibi ins yeni diye o kadar az görünüyordur
Ay o zaman bizide haberdar etyarın bi kan testi vericem ya duramıyorum yerimde slalslsşfg
tamamm dua edinAy o zaman bizide haberdar et