- 30 Nisan 2020
- 150
- 50
- 98
- 26
- Konu Sahibi ggggggg5555
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gününüz geciyormu gorunuyir cizgiKızlar gebelik testim predictor ilk dakikada çıktı
Ben de görüyot gibiyimKızlar gebelik testim predictor ilk dakikada çıktı
Benimde adetime 5 gün var ama belim kopacak gibi ve iki üç gündur göğüslerim çok ağrıyor normalde adet olacgm gün yaşarım bu belirtiyi ve adet olurum bu kadar erken olması ve sabah yaptığım testte bunun çıkması kafamı çok karıştırdı sizce varmiİlk idrarla yaptım aslında daha 6 gün olduğu için sanırım o yüzden böyle çıktı regl günü daha koyu olur diye düşünüyorum inşallah![]()
Çizgi var hangi markaBenimde adetime 5 gün var ama belim kopacak gibi ve iki üç gündur göğüslerim çok ağrıyor normalde adet olacgm gün yaşarım bu belirtiyi ve adet olurum bu kadar erken olması ve sabah yaptığım testte bunun çıkması kafamı çok karıştırdı sizce varmi
Çizgi var hangi marka
Artimed marka çoğu kişi yorumlarda güvenilir test değil dediler ama bilemedimÇizgi var hangi marka
Canım ne yaptın test yaptın mıArtimed marka çoğu kişi yorumlarda güvenilir test değil dediler ama bilemedim
Evet cnm akşam üstü yine yaptım aynı böyle silik çıktı eşimin gelmesine yakın yapmıştım o görmesin diye hemen kaldırdım çekemedimCanım ne yaptın test yaptın mı
İnşallah vardır ya çok mutlu oldum yarın predictor alsanaEvet cnm akşam üstü yine yaptım aynı böyle silik çıktı eşimin gelmesine yakın yapmıştım o görmesin diye hemen kaldırdım çekemedimama aynı böyle yine silik çıktı
İnşallah vardır işte şimdi ordan geliyorum eczaneler kapalı ben unutmuştum yaİnşallah vardır ya çok mutlu oldum yarın predictor alsana