Ben göremedim canım ama çok erken yapmışsın varsa bile çıkmaması normalrenk olmama 5 gün var , sizce çizgi var mı, bana görünüyor gibi geliyor ama emin olamıyorum
6 gün kala yapılan testlerle yapmıştım , yine de erken mi sizceBen göremedim canım ama çok erken yapmışsın varsa bile çıkmaması normal
Ben göremedim
Vakti zamani vardır üzülme.
Canım onlara inanma ne zaman döllenme olduğunu bilemiyorsun ki ben de erken gebelik yapmıştım adetim iki gün geçtiğinde bile çok silik çıkmıştı6 gün kala yapılan testlerle yapmıştım , yine de erken mi sizce
Çok teşekkürlerCanım onlara inanma ne zaman döllenme olduğunu bilemiyorsun ki ben de erken gebelik yapmıştım adetim iki gün geçtiğinde bile çok silik çıkmıştı
İdrara daha geç geçiyo beta hormonu
Daha 6 gün var , varsa bile anca olur zaten
Elinizde bundan bi tane daha varmı6 gün kala yapılan testlerle yapmıştım , yine de erken mi sizce
Meraba ben bişe sorcamda size bilgilisiniz sanırım ben prodictör test yapmıştım aşırı silik bir çizgi vardı bugün fark ettimki kullanmadıgım aynı testte çizgi hafif var kullanılmadan .neden böyle açtım ama kullanmadım bozukmu acabaRica ederim kuzum duam seninle
Kullanılmadan varsa tabiki bozuktur o testMeraba ben bişe sorcamda size bilgilisiniz sanırım ben prodictör test yapmıştım aşırı silik bir çizgi vardı bugün fark ettimki kullanmadıgım aynı testte çizgi hafif var kullanılmadan .neden böyle açtım ama kullanmadım bozukmu acaba
Çizgi belirdi ama acaba kullanmadan öncede varmıydı diye aklım karıstıKullanılmadan varsa tabiki bozuktur o test
Ama bebek varsa zaten hemen beliriyo silik çızgı
Zaten acaba var mı felan demiyorsun hiç
Tekrar yaparsın kuzum resmî felan varsa atsana burayaÇizgi belirdi ama acaba kullanmadan öncede varmıydı diye aklım karıstı
Adete 6 gün var bu kullanmadıgım test sanırım bu çizgiler testin kendisinde varTekrar yaparsın kuzum resmî felan varsa atsana buraya
Adetin felan geçti mi
Kız bunda çizgi var sayılmaz ki kontrol çizgisidir oAdete 6 gün var bu kullanmadıgım test sanırım bu çizgiler testin kendisinde var
İşte testi kullanınca sağdaki çizgi aynen duruyor galiba bizde onu pozitif sanıyoruzKız bunda çizgi var sayılmaz ki kontrol çizgisidir o
Önemli olan diğer çizgi bozuk değil o test
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?