- 22 Ağustos 2015
- 29.636
- En iyi cevaplar
- 1
- 86.408
- 598
Silik çizgileri iyi görürüm ama burda göremedim allah gönlünüze göre versinrenk olmama 5 gün var , sizce çizgi var mı, bana görünüyor gibi geliyor ama emin olamıyorum

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Silik çizgileri iyi görürüm ama burda göremedim allah gönlünüze göre versinrenk olmama 5 gün var , sizce çizgi var mı, bana görünüyor gibi geliyor ama emin olamıyorum
Evet varElinizde bundan bi tane daha varmı
Test yapmadn önce bakın silik çizgi testi yapmadan öncede varmı acaba bende vardı çünküEvet var
Canim benim testime de bak :)))Ben gördüm gözlerim radar gibidirbenimde boyleydi
Canım ya her gün yada iki günde bir testini tekrarla kuruma çizgisi olabilirCanim benim testime de bak :)))
Amin canim aminn Allah razi olsun . Sende saglikla kucagina al insallah bebegini ❤Canım ya her gün yada iki günde bir testini tekrarla kuruma çizgisi olabilirRabbim gönlüne göre versin haayal kırıklığı yaşatmasın hiç birinize
Artik yapa yapa alışılıyor di mi:)Silik çizgileri iyi görürüm ama burda göremedim allah gönlünüze göre versin![]()
Cidden radarsın, nasıl görebiliyorsun böylesi zor testleri?Canım ya her gün yada iki günde bir testini tekrarla kuruma çizgisi olabilirRabbim gönlüne göre versin haayal kırıklığı yaşatmasın hiç birinize
Kendi testlerime binbesyuz kere bakarakCidden radarsın, nasıl görebiliyorsun böylesi zor testleri?
Canım benim ya, guru oldum diyorsun:)Kendi testlerime binbesyuz kere bakarak![]()
Var kuzum 2.5 yaşında oğlum şimdide hamileyim. İkisi de tüp bebekCanım benim ya, guru oldum diyorsun:)
Var mı bebek sende?
Hayırlı olsun minikler:)Var kuzum 2.5 yaşında oğlum şimdide hamileyim. İkisi de tüp bebek