Allahım Üzeyir diyince aklına benim gelmemRica ederim canım ne demekgeçen bi arabada Üzeyir Mehdizade şu meşhur şarkı çalıyordu yüksek seste aklıma sen geldin ah Judy burada nasıl çalınıyor dedim kendi kendime ama müziği duyunca hemen tlfnumdan açasım geldi
Yalnız klibinde de iyi karizma çıkmış heAllahım Üzeyir diyince aklına benim gelmem
Hiç sevmiyorum sesini şarkılarını yaa. Keşke üzeyir kadar diğer güzel şarkıcılarımızın şarkıları çalsa orda
Saçma bi şekilde büyülüyor herkesianlamadım gitti
Yalnız klibinde de iyi karizma çıkmış hesen dediydin ya bu adam buralarda hiç çalmaz diye bizim burda da ünlü yaptılar senin dediklerin aklıma geldi ah Judy ne çok çalınıyor bi bilsen dedim ama bana söylediğin oğul şarkısı müthişti defalarca kez izledim ağladım videoda
Aa cidden miBu da yeni çıktı dinlersin
Kız boşver üzeyiri ya. Bizde eskiden komiklik olsun diye arkadaş ortamında açılırdı o şarkılar. Dalga geçerdik gülerdik. Artık o bile yapılmıyor
Ooo güzelmiş çok manalı zafer sizindir inşallahBu da yeni çıktı dinlersin
Kız boşver üzeyiri ya. Bizde eskiden komiklik olsun diye arkadaş ortamında açılırdı o şarkılar. Dalga geçerdik gülerdik. Artık o bile yapılmıyor
Heheh bu kız benim adaşım bideOoo güzelmiş çok manalı zafer sizindir inşallahyalnız şu Azeri hatunları da hepsi çok güzeller ya sen de kimbilir nasıl güzelsindir
Yok yok bakıştan değil o Esra Erol a geliyordu Azeri hatunların maşallahı vardı zaten İran ve Azeri kadınlarını hep beğeniyorum hem de çok bakımlılar hayran kalıyorum bakımlarınaHeheh bu kız benim adaşım bide
Sağolasın canım o sizin güzel bakışınızdandır
Evet o kızları bende görmüştüm canım. Size göre biraz daha bakımlı değil de süslü diyelim. Bazı kızlarımız aşırı makyaj yapıyorlar ben onu sevmiyorum mesela. Günlük hayatta bile düğün makyajıyla dolaşıyorlar. İyi mi kötü mü karar veremedimYok yok bakıştan değil o Esra Erol a geliyordu Azeri hatunların maşallahı vardı zaten İran ve Azeri kadınlarını hep beğeniyorum hem de çok bakımlılar hayran kalıyorum bakımlarına
Heh tabir çok güzel evet süslü o kaşlar nasıl öyle bırakın bikaç tel kıl çıksın yahu makyaja evet ben de her gün yapmaya karşıyım onlar düğün makyajı gibiEvet o kızları bende görmüştüm canım. Size göre biraz daha bakımlı değil de süslü diyelim. Bazı kızlarımız aşırı makyaj yapıyorlar ben onu sevmiyorum mesela. Günlük hayatta bile düğün makyajıyla dolaşıyorlar. İyi mi kötü mü karar veremedim
Kız boyama kitabını alıp boyamış gibi cidden çizmiş mi maşallah yaBunlar yeğenimin çizimleri. Şu tatlışlığa bakarmısınız ya
Kız amatör bu arada.
Eki Görüntüle 2710433
Eki Görüntüle 2710433 Eki Görüntüle 2710435
Yok kız kendi elleriyle çizmiş tek tek. Maşallah çok yetenekli ama harcanıyor boş boş evde oturmakla. Evde internetten öğrenmiş çizim yapmayı. Ders falan almamış hiç.Kız boyama kitabını alıp boyamış gibi cidden çizmiş mi maşallah yaağzım açık kaldı amatör buysa
Kuzum benimSen de çok haber izleme canım şuan hamilesin hormonların üzülmeye müsait bebeğine odaklan güzel günler gelsin inşallahH M ye de dua et ona ve tüm isteyenlere de Rabbim versin sağlıklı evlat şuanda sen hamilesin duaların kabul olur
Bunlar yeğenimin çizimleri. Şu tatlışlığa bakarmısınız ya
Kız amatör bu arada.
Eki Görüntüle 2710433
Eki Görüntüle 2710433 Eki Görüntüle 2710435
Kalemi bilmiyorum ama neyle boyadın diye sordum markerle dedi.Ne kalemi kullanmis acaba normal kalem değilçok ciciler
Teşekkür ederiz canimmHatun yetenekli yaw şu topiğin asalete bakÇizimler de efso yalnız