Civanperemi kullanp adeti dzene girenlerin paylam alan

arkadaşlar 6 günden beri adet olmayı bekliyorum devamlı lekeler geliyor ama kanamam başlamıyor civan perçemi ve kekik suyu içiyorum dün başladım inşllh etki eder sizde kaç günde etki gösterdii???

kızlar bu civanperçemi böyle çiçekli kısmı sarı olupta dal halindemi oluyor bende aldım ama aktar bana demet halinde verince şaşırdım şimdi o dalıyla birliktemi sıcak suya koyacaz yoksa sadece çiçekli kısmınımı kullanıcaz banada bilen arkadaşlar bir anlatırsa çok sevinirim canlar

kızlar bu civanperçemi böyle çiçekli kısmı sarı olupta dal halindemi oluyor bende aldım ama aktar bana demet halinde verince şaşırdım şimdi o dalıyla birliktemi sıcak suya koyacaz yoksa sadece çiçekli kısmınımı kullanıcaz banada bilen arkadaşlar bir anlatırsa çok sevinirim canlar

arkadaşlar 6 günden beri adet olmayı bekliyorum devamlı lekeler geliyor ama kanamam başlamıyor civan perçemi ve kekik suyu içiyorum dün başladım inşllh etki eder sizde kaç günde etki gösterdii???

Benden de 3 gündür leke geliyoo hemde kahverengi leke ama regl olamıyorumm.
Bende 5-6 günden beri civanperçemi içiyorum..:gitme:

Ewt canım dalıyla koy 1 tatlı kaşığı koyacaksın üzerinede 1 su bardağı kaynamış su koy ve 10-15 dk bekle sonra süzüp iç.....
Ben bu şekilde 3 ay yaptım sabah akşam düzenli olmuştu.Geçen ay içmeyi bıraktım reglim olmadı.Şimdi yine başladımm

sürekli içmemiz mi gerekiyor bu çayı ?

ciddi tüylenme problemim var iyi geliyo mu?
ben patina'nın aslanpençesi çayını aldım içinde aslanpençesi,böğürtlen,karabas,papatya,civanperçemi,sahtere varmış
40 tane var içinde hiç ara vermeden mi içmek gerekiyor?

ben önce saplarıyla beraber içmiştim.O kadar acı geldi ki resmen ağzım uyuştu sonra nurs lokman hekim civanperçemi karışık bitki çayını içtim ve17 gün geciken adetim 3 gün sonra oldu mucize resmen.

ya kızlar ne olur yardım edin adet olamıyorum cok düzensiz yazılanları okuyunca sevinmiştim ama hamile kalmayıda kolaylastırıyormuş sanırım benim hamile kalmamam lazım en azından şimdilik ne yapacagım ben ya tamam korunuyoruz ama yinede korkuttu beni

kızlar hayıt tohumu mu içecez civanperçemi mi....hayıt içiyorum ama bi işe yaramadı sankii...adet düzensizligi var bende adeti düzelen arkadaşlar var mı?
bende hayıt kullanıyorum etkili oldu 1 ay kullandım hemen etki etti 21 günde adet oldum günde iki çay bardağı içsen etkisini görürsün cnm inşallah etkili olur

bende hayıt kullanıyorum 5 gündür aama adetim gecikti artık sabah akşam içicem olmazsa artık civanperçemi kullanmaya başalrım (

düzelsin artık ilk adet olmaya başladıgımdan beri böyle

Ben adaçayı, civanperçemi ve papatyayı karıştırıp demledim ama çok acı ve çok kötü bir kokusu oldu. İçine 3 kaşık bal ekledim yine de acısı gitmedi, kendimi zorlayarak içtim ama bir daha içemeyeceğim galiba, midem çok kötü bulandı

ÇAYI ictikten sonra adet nasıl geliyor? ben içtim yarım saat sonra kahverengi leke geldi. adetim 25inde gelmesi gerekirken 2 gün gecikti. normal mi akıntı gelmesi? kanama sonra mı başlıyor?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…