Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
arkadaşlar 6 günden beri adet olmayı bekliyorum devamlı lekeler geliyor ama kanamam başlamıyor civan perçemi ve kekik suyu içiyorum dün başladım inşllh etki eder sizde kaç günde etki gösterdii???
kızlar bu civanperçemi böyle çiçekli kısmı sarı olupta dal halindemi oluyor bende aldım ama aktar bana demet halinde verince şaşırdım şimdi o dalıyla birliktemi sıcak suya koyacaz yoksa sadece çiçekli kısmınımı kullanıcaz banada bilen arkadaşlar bir anlatırsa çok sevinirim canlar
Ewt canım dalıyla koy 1 tatlı kaşığı koyacaksın üzerinede 1 su bardağı kaynamış su koy ve 10-15 dk bekle sonra süzüp iç.....
Ben bu şekilde 3 ay yaptım sabah akşam düzenli olmuştu.Geçen ay içmeyi bıraktım reglim olmadı.Şimdi yine başladımm
bende hayıt kullanıyorum etkili oldu 1 ay kullandım hemen etki etti 21 günde adet oldum günde iki çay bardağı içsen etkisini görürsün cnm inşallah etkili olurkızlar hayıt tohumu mu içecez civanperçemi mi....hayıt içiyorum ama bi işe yaramadı sankii...adet düzensizligi var bende adeti düzelen arkadaşlar var mı?