• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Civanperemi kullanp adeti dzene girenlerin paylam alan

kızlar hayıt tohumu mu içecez civanperçemi mi....hayıt içiyorum ama bi işe yaramadı sankii...adet düzensizligi var bende adeti düzelen arkadaşlar var mı?

evet işe yarıyor canım ama sonuç alman için en az 21 gün sabah akşam bir kupa içmen lazım, artı adet olduktan sonraki ay tekrardan 21 gün iç bunu 3 ay düzenli iç canım kaynatmayıp kaynarsuyla demlediginde o kadarda acı olmuyor hem tatlandırabilrsinde balla:kahve:

arkadaşlar geçen ay bende içtim civanperçemi bitisini adetimden 15 gün önce sabah ve akşam normalde4 gün adet oluyordum 8 gün adet oldum biranda şişlik falan kalmadı ve sancısız bir adet dönemi geçirdim.

gerçekten mi kızlar yaa ben oldum olası düzensizim bunu bir ay kullanacağız sonra adete bir hafta kala bir daha mı kullanacağız ve düzene girdikten spnra da kullanmaya devam edecek miyiz bırakacak mıyız çok soru sordum ama çok heyecanlandım kızlar yaa yardım lütfen

tamam canım biraz daha ayrıntılı anlatayım
civanperçemi bitkisinin 2 dalını 1 su bardağı sıcak suyun içinde 15 dk bekletiyorum ılıyınca içeceksin biraz acı oluyor ama olsun sonra onu sabah ve akşam içiyorum adetim bittikten 1 hafta sonra başlıyorum bir dahaki adetime kadar devam ediyorum bu ay bi dene istersen arkadaşım insan sanki bir mucizeyle karşılaşmış gibi oluyor.

peki cnm teşekkür ederim bir sorum daha olacak düzene girdikten sonra bırakacak mıyız devam etmelimiyiz kızlar bu son sorumdu =)))))

peki cnm teşekkür ederim bir sorum daha olacak düzene girdikten sonra bırakacak mıyız devam etmelimiyiz kızlar bu son sorumdu =)))))

BANADA DR TAWSIYE ETTI CIWAN PERCEMI DEFNE WE PAPATYA WE ADA CAYINI KARISITIP KAYNAR SUDA ILINCAYA KADR BEKLETIYORUM ICINEDE TAZE LIMON SIKIP OLE ICIYORUM AMA DR BANA GUNDE EN FAZLA 2 BARDAK ICEBILCEMI SOYLEDI CIWAN PERCEMI WE ADA CAYI COK IYI GELIO EN BASIT ORN SOLE SOLUYUM ARKADSIMIN BABASI YURUYEMIYODU ANNESI HER GUN BABASINA BOLE CIWAN PERCEMI WE MACUN ICIRDI YEDIRDI YURUYO ADAM SAKA GBI DENEYIN KIZLAR ICINIZ RAHAT ICIN AMA EN FAZLA IKI BARDaK :enbuyukkk:

canım içince adetinde düzenli oluyor hemde çok oluyosun özürdilerim ama ben en fazla 5 orkid harcıyodum adet dönemim boyunca.içmeye başladıktan sonra 2 kutuya yakın gidiyor şişkinlik gidiyor 1 ay boyunca çok rahat oluyorum nerdeyse nazar değecek.........şaka tabi paylaşmak güzel

bende bugun adet oldum akşama gidip tekrardan alıcam içicem kolay atlatıyor insan o zaman agrısız sızısız adetliyken kullanırsanıız canlarım daha rahat oluyorsunuz

Kızlar bende 17 günden beri günde 2 kez içiyorum bakalım civanperçemini
İnş. reglim olur:Saruboceq:
Soğuk olunca daha kolay içiyorum ben acısı pek kalmıyoyerimseniben

arkadaşlar ben şimdi yağları eritmek için mate birde yeşil çay içiyorum günde 1 er fincan civanperçeminide içsem etkisi olurmu acaba....

Kızlar bugün regl oldum çok mutluyum yaa ilk defa ilaçsız regl oldum civanperçemi sayesinde:kedi:

slm kızlar,bu çayı adetin kaçinci gününe başlıyorsunuz,ve kaç gün içıyorsunuz

slm kızlar,bu çayı adetin kaçinci gününe başlıyorsunuz,ve kaç gün içıyorsunuz

Adetin bittikten sonra diye biliyorum canım yaa
Adetin olduktan sonra ara veriyorsun
İlk sayfalarda yazıyo olması lazım istersen yinede bi göz at istersenyerimseniben

Canım 19 gündür içiyordum sabah akşam 1 paket bitti adetim oldu sonra kaydirigubbakcemile2

çok sevindim senin adına gülüm :içelim:, civanperçemi işe yarar demiştim sana bende kullanıyorum şimdi:) kürtaj sonrası adetim dengesizleşmişti . Ama aksatma 3 ay kullan canım bir ay kullanıp bırakma olurmu .

çok sevindim senin adına gülüm :içelim:, civanperçemi işe yarar demiştim sana bende kullanıyorum şimdi:) kürtaj sonrası adetim dengesizleşmişti . Ama aksatma 3 ay kullan canım bir ay kullanıp bırakma olurmu .

Canım yaa ben civanperçemini 3 ay düzenli içtim ve reglimde de düzenli oldu.1 ay ara verdim ve bu ay regl olmadımmafoldumben
Siz civanperçemine ara verdikten sonra regl oldunuz mu

slm kızlar bendede adet düzensizliği var bende bu bitkiden içmek istiyorum bi yandanda gebe kalmak istiyorum buda adaçayı gibimi düşüğe filan sebep oluyomu bilginiz varmı

Back