Civanpercemi veya hayit otu cayi kullanan var mi?

Sanem0907

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
17 Aralık 2017
1.606
737
123
34
Adetim cok az sürüyor iki gun veya uc gun sürüyor ve cok az kanama oluyor. Arastirma sonucunda civanpercemi cayi duydum adet söktürücü. Kullanan var mi? Herhangi bi yan etkisi var mi ?Ben hayıt otu cayi kullandim ama adetim ayni cok az geliyor halen. Sümüksü bi kivamda ve cok az kanama oluyor. Ilk gun kanama kahverengi akinti oluyo ve vajinada cok yanma oluyor. Antibiyotik kullandim gecmedi. Yumurtaliklarda birsry yok denildi. Ne yapmaliyim benim gibi yasayan varsa yardim etsin. Adet sokturmek icin icimdeki kani temizlemek icin ne yapmaliyim ne olur yardim edin.

Kullandığın ped le alakalı olabilir mi? Ben x bir markanın kullanmıştım 2 kez azaldığını farkettim hemen eski kullandığıma geçtim düzeldi, ilginç.

Doktora gidin.
Icinizdeki kani temizlemek ne demek ayrica?
Bazen az gelir bazen cok. Vucudunuz kendi dengesini bulur belirli hastaliginiz yoksa. Bu arada hayit otunun hapini alin daha iyi cayindan.

Doktora gidin.
Icinizdeki kani temizlemek ne demek ayrica?
Bazen az gelir bazen cok. Vucudunuz kendi dengesini bulur belirli hastaliginiz yoksa. Bu arada hayit otunun hapini alin daha iyi.
Yani kanama az oluyor yaklasik bir yildir böyle gelmeyen kan birikiyor mu benim bi arkadasim bundan ameliyat oldu evliydi kurtaj oldu kurtajdan sonra kanama olmuyordu bir gun iki gün anca. Sonra doktora gitti icinde parca olusmus ameliyat ile aldilar simdi duzeldi adeti korkuyorum ama ben evli degilim ki bilmiyorum

Ben o soyledigin otlari bilmiyorum ama dereotu soylemislerdi bana da. Bir ara benim kanamalarim durmustu. Doktor menapoz baslangici demisti. Dereotu kullandim. Ondan mi bilmiyorum simdi duzenli adet oluyorum. Bu arada yasim 46.

Ben o soyledigin otlari bilmiyorum ama dereotu soylemislerdi bana da. Bir ara benim kanamalarim durmustu. Doktor menapoz baslangici demisti. Dereotu kullandim. Ondan mi bilmiyorum simdi duzenli adet oluyorum. Bu arada yasim 46.
Benim 28 yasim. Yani adetim duzenli aslinda sadece kanama gelmiyor

Civanperçemi geciken adeti söktürüyor. Varolan adetin miktarına etki etmiyor.

Yani kanama az oluyor yaklasik bir yildir böyle gelmeyen kan birikiyor mu benim bi arkadasim bundan ameliyat oldu evliydi kurtaj oldu kurtajdan sonra kanama olmuyordu bir gun iki gün anca. Sonra doktora gitti icinde parca olusmus ameliyat ile aldilar simdi duzeldi adeti korkuyorum ama ben evli degilim ki bilmiyorum
Yok canim yahu. Ilk defa duydum. Arkadasinin baska bir hastaligi olmustur. Öyle birikim vs olmaz benim bildigim kadariyla. Yok yere stres yapma kendine.
Ama doktora git bence. Benim herzaman dengeli gelir ama stresli dönemlerimde daha az geliyor bazen.
Hayit otunu kullandim..pms belirtilerine karsi iyi geliyor. Agrilarimi dindirmisti.
Ama sende yanma da oluyor dedin..mutlaka bir doktora git sana aradigin cevabi o verir hem icin rahatlar. Hic kesilmemis sonucta adetin... az da olsa düzenli geliyorsa sorun oldugunu sanman.

Hayır yahu gelmeyen kan neden biriksin. Adet kanı kalınlaşan rahim duvarının kanayarak dökülmesiyle oluşuyor. Ne alaka yani kan birikmesi. Sizin adet miktarınız ya hormonlarla ilgilidir ya da yapışıklıkla.

Yok canim yahu. Ilk defa duydum. Arkadasinin baska bir hastaligi olmustur. Öyle birikim vs olmaz benim bildigim kadariyla. Yok yere stres yapma kendine.
Ama doktora git bence. Benim herzaman dengeli gelir ama stresli dönemlerimde daha az geliyor bazen.
Hayit otunu kullandim..pms belirtilerine karsi iyi geliyor. Agrilarimi dindirmisti.
Ama sende yanma da oluyor dedin..mutlaka bir doktora git sana aradigin cevabi o verir hem icin rahatlar. Hic kesilmemis sonucta adetin... az da olsa düzenli geliyorsa sorun oldugunu sanman.
Cok tesekkur ederim stres cok fazla var zaten ondan mi bilmiuorum daha once bunun icin gittim birsey bulamadilar doktorlarda. Aklima vajinal enfeksiyon geliyor ondan olabilirmi diye düşünüyorum

Ayrıca 2 gün süren adet kanaması normal sayılıyor. Bir problem yok yani. Benimki de 6-7 gün sürüyor ve dolu dolu. Berbat.

Back
X