- 7 Ocak 2008
- 682
- 1
- 38
- Konu Sahibi SKartanesi
emziren annelerin içmesinde sakınca varmı
hayır yok cocuguna bile içirebilirsin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
emziren annelerin içmesinde sakınca varmı
merhaba kızlar
Annem babam kütahyalı orada civan perçemine akbaşlı otu derler. ve yeni doğmuş bebeğe bile içirirler.Benimde 4 aylık bebeğim var dogdugundan beri içiriyiorum birer kaşık. gaz sancısı karın agrısı gibi şikayetlerine iyi geliyor.Bende hergün içmesemde arada bir tüketiyorum.hiç adet sancım olmuyor.Karın agrısı migde yanması gibi şikayetlerede iyi geliyor.Hamilelik boyuncada tükettim ve bir sakıncasını görmedim.Hıı unutmadan biz bir kaşık şeker katıp tüketiyoruz. 1bardak sıcak suya bir dal civan perçemi (akbaşlı otu ) koyup demlenmeye bırakıyoruz.1 kaşık da şeker koyup sıcak sıcak tüketiyoruz.
rica ederim.Shine teşekkürler ilgin için
bende içtim üç gün karnımdaki şişlik indi
içimi biraz zor ben şeker kullanmadığım için ılıyınca bal ile tatlandırdım
yok hergün içmiyorum ama hergün içtiğim zamanlarda oldu bi sakıncasını görmedim.aaa benimde ögrendigim ii oldu demek içebilir emzirirken
peki hergünmü içiyorsun sen
ben hrgün içiyorum bi zararı olmaz degilmii
yaa adtliyken iciliyormu ben ictim belim agriyor hic adet sancisi bilmezdim nerden ictiydim yaa
Adetten 3 gün önce başlayın sabah akşam aç karnına 1 bardak kaynar suya 1 yemek kaşığı civanperçemi koyun. 5-10 dk demlendikten sonra içine hiçbirşey katmadan için. Adetiniz başladıktan sonra adet boyunca içiliyormu onu bilmiyorum.
Bende bu ay denedim. Ve yıllar sonra ilk defa çok güzel adet oldum.olumunekankayizsmile