civan perçemi yardım

Nare83

Nirvana
Kayıtlı Üye
26 Nisan 2008
35.547
78.779
merhaba ark bende düzensiz adwtlerimden kaynaklı civanperçemi kullanmak istiyorum
bunu hergünmü içmek gerekiyor
ve kaç bardak içmmek lazım
bilen varsı yazsın lütfen

hergün iiçmek zarar verirmi

merhaba ark bende düzensiz adwtlerimden kaynaklı civanperçemi kullanmak istiyorum
bunu hergünmü içmek gerekiyor
ve kaç bardak içmmek lazım
bilen varsı yazsın lütfen

hergün iiçmek zarar verirmi
bildiğim kadarıyla yanıtlayayım.
civanperçemini ben adetiin normal olması gereken günden 3-4 önce içmeye başlıyorum.ya da baktım belirtiler var ama bi türlü olamıyorum hasta hemen başlıyorum.1 bardak sıcak suyun içine bir tutam atıp 15 dk fln bekletip süzüp soğuduktan sonra(içmesi daha kolay oluyr çünkü) içiyorum .3 gün falan.sonra sökülüyor zaten.
uzmanlar bu civanperçemini ayda bir falan 3-4 günlükk kür halinde içilmesini öneriyor.günden en fazla 3 bardak için deniyor.benim bildiklerim bunlar.inşallah işine yarar

tşk ederim cvb ın için yani hergün içmeye gerek yok ozman

tşk ederim cvb ın için yani hergün içmeye gerek yok ozman

yani hiç içtin mi bilmiyorum ama içtiğinde zaten onun hergün içmenin işkence olduğunu anlayacaksınkafamçokkarıştı hehehe. hergün 1 bardak içebilirsiniz diyor Ahmet Maranki. zararı yok sanırım. ama böle kür halinde ilaç niyetine içilmesi daha iyi sanırım. bir de hamile falan olma durumlarında dikkat et.bazı yerlerde düşüğe sebep olabileceğini okumuştum
geçmiş olsun

cnm ben yıllar önce içimiştim hergün 1 bardak
ama şimdi baktım kürler halinde uygulanıyor kafam karıştı

bebek istemiyorum cnm zaten ikiz bebeklerim var 20 aylık
o yüzden şu adetlerşm bi düzelse başka birşey istemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…