Civan Perçemi Ekstraktı Nedir?

kirmizirugan

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Mart 2012
3
0
Merhaba arkadaşlar. Bir tv kanaılda görmüştüm. "immunat civan perçemi ekstraktı" adında bir ürünü varmış. Bunu google'da arattım ve doyumlu bilgi veren kendi has bir site buldum reklam olmaması için burada vermiyorum. Bir sürü kadın hastalıklarına iyi geldiği söyleniyor. Kullanan bir arkadaşım da kullandım iyi geldi diyor fakat bu üründen mi kaynakldırı bilemiyorum. Denemeyi düşünüyorum ancak ne kadr doğru olur bu tür ürünler sizin de görüşlerinizi almak istedim. Firmanın bir de sloganı var ki bu ürünle ilgili şudur; her kadın hayatında en az bir kez civan perçemi ekstraktı'nı kullanmalıdır. Görüşlerinizi bekliyorum.

Merhaba arkadaşlar. Bir tv kanaılda görmüştüm. "immunat civan perçemi ekstraktı" adında bir ürünü varmış. Bunu google'da arattım ve doyumlu bilgi veren kendi has bir site buldum reklam olmaması için burada vermiyorum. Bir sürü kadın hastalıklarına iyi geldiği söyleniyor. Kullanan bir arkadaşım da kullandım iyi geldi diyor fakat bu üründen mi kaynakldırı bilemiyorum. Denemeyi düşünüyorum ancak ne kadr doğru olur bu tür ürünler sizin de görüşlerinizi almak istedim. Firmanın bir de sloganı var ki bu ürünle ilgili şudur; her kadın hayatında en az bir kez civan perçemi ekstraktı'nı kullanmalıdır. Görüşlerinizi bekliyorum.

ben adet ağrılarını geçirdiğini biliyordum da başka ne faydası varmış?

Konu baya eskiymiş fakat sipariş vermek için internete girdiğimde karşılaştım arkadaşlar.ben iki şişe içtim civanperçemi ekstratından ve normalde üç ayda bir adet gören insan olarak normale döndüm artık bir ayda yada 1,5 ayda bir düzenli oluyorum. ilk kullandıgım da adet öncesi karnımın şiştiği çok rahatsız oldugum ama bir türlü olamadıgım bir andı. akşam bir kaşık içip yattım sabah ta içip işe gittim ve daha işe varamadan etkisini gösterdi.bence mutlaka denemelisiniz.

X