• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Çivan perçemi ,aslan pençesi, çoban çantası :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

SedaUmut

Buğlemim 💜
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
30 Aralık 2015
1.550
4.266
83
32
Selam kızlar sizlere bir soru sorucağım cevaplarınızı bekliyorum. Kızlar bundan bir kaç ay önce civanperçemi, çoban çantası, aslan pençesi ni içmiştim proklatin değerlerim düşsün diye ve ebru destanın yanlız değiliz kitabında da bu kürleri uygulayıp hamile kaldığını söyledi ve benim merak ettiğim bu kürü adetliyken içsek birşey olur mu ? Adetten sonra da içebilirmiyiz kızlar bu karışımı kullanıp bilgisi olan varsa yardımcı olabilirmi teşekkür ederim şimdiden herkese ..:KK36:

İki gündür ben de içmeye başladım.Burada araştırırken görmüştüm adetle başlanıyor yazıyordu.Ben de ona uyarak adetin 1. günü başladım.Umarım yan etkisi yoktur.Şimdilik bir sıkıntı yaratmadi bende

İstediğim zaman başladım bu karışımlara. 1.5- 2 ay oldu şimdilik bi sıkıntı yok şükür

Cayi icmeye adetin 1.gunu basliyorsunuz ve 10 gune kadar devam ovulasyon testiyle yumurta takibi yapin ve içmeyi birakin diye yaziyor kitapta bende dun başladım icmeye

Ben daha once sogan incir havuc kuru uyguladim ama sonuc alamadim bu kez kitabi aldim ve bu kuru gordum ona basladim esimde keciboynuzu ve pekmezini yediriyorum sogan kuru adet gecikmesinde ve akintiya iyi gelmisti

Kitapta birde raki maydonoz sut kuru var buharina oturuyorsun haftada 2 gun yapin yumurtlama donemine kadar diye

Ben daha once sogan incir havuc kuru uyguladim ama sonuc alamadim bu kez kitabi aldim ve bu kuru gordum ona basladim esimde keciboynuzu ve pekmezini yediriyorum sogan kuru adet gecikmesinde ve akintiya iyi gelmisti
Ben ilk havuç ve incir kürünü yapmıştım.Ama sonra hormon testi yaptirdim ve prolaktin biraz yüksek çıktı.Meğer havuc ve incir prolaktini yukseltiyormus bilinçsizce kullanmış oldum.Hafif pko var bende ama hicbir belirtisi yok adetlerim cok duzenli kilo problemim de yok.O yuzden sogan kuruyle basladim bu çayla devam ettim.
Maydonoz kürüne ihtiyac duymadim nisan ayinda hsg cekildim tupler açık çıktı.
Eşimin degerlerinde de sıkıntı var ameliyat oldu.2 aydir ben de keçiboynuzu kürü ,bal polen,ari suti karışımı,kuruyemis takviyesi yapiyoruz.

Ben ilk havuç ve incir kürünü yapmıştım.Ama sonra hormon testi yaptirdim ve prolaktin biraz yüksek çıktı.Meğer havuc ve incir prolaktini yukseltiyormus bilinçsizce kullanmış oldum.Hafif pko var bende ama hicbir belirtisi yok adetlerim cok duzenli kilo problemim de yok.O yuzden sogan kuruyle basladim bu çayla devam ettim.
Maydonoz kürüne ihtiyac duymadim nisan ayinda hsg cekildim tupler açık çıktı.
Eşimin degerlerinde de sıkıntı var ameliyat oldu.2 aydir ben de keçiboynuzu kürü ,bal polen,ari suti karışımı,kuruyemis takviyesi yapiyoruz.
Durumumuz birebir ayni bendede pcos var incir kurunu yapmamam grekiyor gecen ay hsg temiz cikti benmde bu ay baslicaktik adetin 3.gunu gittim kist var bu ay beklicez dedi doktorum 1.5yildir ugrasiyorum en azindan cayi deneyim dedim bakalim esimde de sıkıntı yok sukur

Durumumuz birebir ayni bendede pcos var incir kurunu yapmamam grekiyor gecen ay hsg temiz cikti benmde bu ay baslicaktik adetin 3.gunu gittim kist var bu ay beklicez dedi doktorum 1.5yildir ugrasiyorum en azindan cayi deneyim dedim bakalim esimde de sıkıntı yok sukur
Evet surec ayni ben de 1 senedir uğraşıyorum.Doktor nasil bir tedavi izleyecek sizde?

Evet surec ayni ben de 1 senedir uğraşıyorum.Doktor nasil bir tedavi izleyecek sizde?
Ben 3 kez klomenve catlatma ignesiyle denedim olmadi sonuc alamadim 1 ay ara verdim hsg cekindim sonra adetim gecikti ama yine olumsuzdu tarlusal kullandim ve adet gördüm bu ay da kist cikti hic olmamisi stresli bi donem gecirdim ona bagladim onumuzdeki ay adetin 3 gunu gel dedi bakalim asilama istedim ins olur

Ben 3 kez klomenve catlatma ignesiyle denedim olmadi sonuc alamadim 1 ay ara verdim hsg cekindim sonra adetim gecikti ama yine olumsuzdu tarlusal kullandim ve adet gördüm bu ay da kist cikti hic olmamisi stresli bi donem gecirdim ona bagladim onumuzdeki ay adetin 3 gunu gel dedi bakalim asilama istedim ins olur
Insallah gerek kalmaz hamile kalırsınız.Bana da hsgden sonra hamile kalma ihtimali artiyor o yuzden bayrama kadar dene olmazsa gel dedi aşılama düşünüyor sanırım.Ama eşimin ameliyati girdi araya, ameliyattan 3 ay sonra degerleri yukselmeye başlarmış.O yuzden bir süre daha bekleyeceğim.Onun degerleri yukselene kadar ben de bu takviyeleri yapıyorum en azindan bendeki sıkıntılar çözülsün diye umuyorum

Back