Civalı Ateş Ölçer Kabusu

-Sakura-

Zorlandığımı görebilirsin, vazgeçtiğimi asla ;)
Kayıtlı Üye
21 Mart 2016
911
978
53
Son iki gündür çok hastayım. Ateşim de yüksekti neyse ki bugün düştü. Dereceyi yerine götüreyim derken elimden kaydı gitti ve içindeki cıva yere saçıldı. Öyle korktum ki. Süpürgeyle çekmemem gerektiğini biliyordum buharlaşıp havaya karışır. Parçaları peçeteyle birleştirip dokunmadan almaya çalıştım ama elime de geldi. Suyla yıkamakla da geçmeyeceğini biliyorum. Deriden havadan her türlü geçiyor vücuda. Saatlerdir evi havalandırıyorum.

Hasta hasta civalı derece macerasını atlattım bir şekilde. Ama şimdi de ateşimi nasıl ölçeceğim derdi başladı. İnternetten bakıyorum fiyatları çok yüksek. En uygun braun prt 1000 gördüm. Onda da yorumları olumlu ama pili değişmiyormuş. Yani pili bitince çöpe mi atacağım. Fiyatı uygun olsa da yine de para veriyorum. Pili bitince atmak istemem. Sonuçta pil dediğin bir senede biter.

Aranızda bu ürünü kullanan ve pil ömrü konusunda bilgilendirecek var mı acaba? Ya da başka fiyatı uygun bir ürün önerecek?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…