Citol'lun evi

citol

Edward&Citol
Kayıtlı Üye
14 Aralık 2007
4.192
44
bismillah diyelim vee adımı atalım içeri
burası giriş

siteye ne yapmışlarya
bi ekliyorum dev gibi
küçügünü ekliyorum
minnacık

burasıda bizim akşam sefasılarımızın odası
biz öle diyoruz:KK70:

burasıda bizim sıpanın keyif odası

üst kat ara burdaki çelik kapı ile balkona çıkılır ve ordan bahçeye merdiven var

ayrıca yukarda iki oda var yaz başı mobilyası alınacak
büyük oda yatak odası digeri çocuk odası inş.

burası üst kat bolkon ve banyo [IMG=http://img694.imageshack.us/img694/8981/05012010233.th.jpg][/IMG]
yeniden alt kattayızz
burası misafir odası

buyrunn kahveleri mutfakta allaım

şu duvar stecarlerıa bende heveslendim
ama buzdolabına ve dolap kapagına denedimm

buraısıda kullandıgımız wc dip taraftada banya var ayrıca... ay ne çok şey vamış resme bakınca daha iyi anladım

üst kattaki iki odanın mobilyalarını aldık
işte resimeri
yatakodamız

üst kattaki küçük oda

Son düzenleme:
gündüz baglantı gitmişti
yarım kalmıştı
ben açılmadı sanıyodum
demek böle olmuşş
hemen eklemeye başlıyorum

remin üzerine tıkladgınız zaman
büyüyor daha net inceleyebilirsiniz boshayallersmile

Son düzenleme:
agız tadı ıle oturmak nasıp olur ınsallah..

güle güle ağız tadıyla otur inşallahopuyorumnanaktan

keşke bahçenin resimlerinide koysaydın
bayılıyorum bahçeli evlereboshayallersmile

sagolun kızlar
aslında aklımda ama yeşillensin ölee ama bi kaç olacak ekleyim bakıyım bulursam

Citolcüm bildiğim kadarıyla bu evi yeni yaptırdınız, çok beğendim gerçekten çok güzel, hayrlı olsun.
Allah iyi günlerde oturmak nasip etsin inşallah.
Dublex evleri her zaman sevmişimdir.
Seninkide çok güzel canım. Huzur ve mutluluk dolu bir yaşam diliyorum evinizde..

Citolcüm bildiğim kadarıyla bu evi yeni yaptırdınız, çok beğendim gerçekten çok güzel, hayrlı olsun.
Allah iyi günlerde oturmak nasip etsin inşallah.
Dublex evleri her zaman sevmişimdir.
Seninkide çok güzel canım. Huzur ve mutluluk dolu bir yaşam diliyorum evinizde..

ewet cnm aldıgımızda alt kat vardı biz üst kata çıktık
alt la üst arasında kalite farkı varda
ilerde inşallah alt katada bakım yapılacak
ewet her zaman hayat felsefem
ewdeki huzur zenginlik budur
allah agıztadı ve saglık ile oturmak nasip etsin hepimize

citol'cüm iyi günlerde oturun evinizde..Çoluk çocuk hep neşeli ve sağlıkla geçsin günleriniz..

Sana sorucaklarım var..:):)

1-düdüklüde ne pişiyo..??Güya diyetteyim ama aklım yemekte..:roflol:
2-Güzel ama kocaman olan evi nasıl temizliyosun,nasıl organize oluyosun..benim evim şey kadarda,söylemiyeyim şimdi yinede başa çıkamıyorum..:kedi:
3-Duvarda asılı olan bağlamayı kim çalıyo??..En sevdiğim enstürmanlardan biri..Fırsat bulduğum en kısa zamanda kursuna gidicem..

Son olarak benim kahvem şekerli türk kahvesi lütfen..
:1rolleyes:

dublex ve bahçeli ev en büyük hayalim. çok güzel herşey kocaman ev ve bahçe iyi günlerde oturun huzurla yaşlanın.
bahçeye birde köpüş alın:)))

bende 2 tane var apartman dairesinde sıkışıp kaldık.1 tanede annemde bıraktım o da evde sıkıştı kaldı. bahçemiz olsa gündüzler şöyle bir koşup oynar kazarlardı etrafı. ahh ahh çok özeniyorum böyle evleree..
maşallah diyorum canım.:nazar:

citolüm allah ağız tadıyla oturmak nasip etsin güle güle otur

düdüklüde ne pişiyo merak ettim yena gibi ilk gördüğümde resmi hemengözüme çarptıda insanın aklı fikri boğaz olursa:))
üst kat taki çiçekli halına bayıldımmmm
mutfaktaki kiler dolabı falan çok otantik bence bozma valla sen bu evde iyi zayıflamıyon temizliği zaten 1 haftanı alır bahçe de bi harika kimbilir biz askeriz tain falan senin tarafa çıkarsa bahçende bi kahveyi yudumlamak isterim bahçe demişkene yazın yaptığın közde bidonda yaptığın mısırlarıda unutmadım mümkünse onuda alayımm kahvenin üstüne:)) akdeniz bölgesindesinesin sanırım bahçede herşey var

citol'cüm iyi günlerde oturun evinizde..Çoluk çocuk hep neşeli ve sağlıkla geçsin günleriniz..

Sana sorucaklarım var..:):)

1-düdüklüde ne pişiyo..??Güya diyetteyim ama aklım yemekte..:roflol:
2-Güzel ama kocaman olan evi nasıl temizliyosun,nasıl organize oluyosun..benim evim şey kadarda,söylemiyeyim şimdi yinede başa çıkamıyorum..:kedi:
3-Duvarda asılı olan bağlamayı kim çalıyo??..En sevdiğim enstürmanlardan biri..Fırsat bulduğum en kısa zamanda kursuna gidicem..

Son olarak benim kahvem şekerli türk kahvesi lütfen..
:1rolleyes:
aklımada geldi kesin biizim kızlar sorrar dedim bunu kaydirigubbakcemile5 düdüklüde tüm tavugu parçaladım tuzunu ilave ettim ve pişmeye bıraktım düdüklü tısladıktan sonra bir kaç patates soyup iri iri attımn içine ve birazda öle pişti enişteniz öle seviyo
2. soruna gelince elbette zor oluyor ama ew sobalı oldugundan kışın üst kattı ayda bir bir makinaya tutup toz alıyorum
alt katıda hergün öglene kadar ugraşıyorum işte
3. soruanun cvbı benim herif çok güzel çalarr neşet ertaş gibi zemuszemus
çokta videosu vardır izletirim bi gün msnden dinlemek istersen
banada ögretmek istedi ama kanser olacaktı vazgeçti:roflol: beceri ve kulaç olmayınca olmuyo:KK70:

dublex ve bahçeli ev en büyük hayalim. çok güzel herşey kocaman ev ve bahçe iyi günlerde oturun huzurla yaşlanın.
bahçeye birde köpüş alın:)))

bende 2 tane var apartman dairesinde sıkışıp kaldık.1 tanede annemde bıraktım o da evde sıkıştı kaldı. bahçemiz olsa gündüzler şöyle bir koşup oynar kazarlardı etrafı. ahh ahh çok özeniyorum böyle evleree..
maşallah diyorum canım.:nazar:
çocuklar istiyo ama sevmiyorum ben ne kedi ne köpek ya bakımı zor olur ya elimde ölürlerse falan çok üzülürüm diye
citolüm allah ağız tadıyla oturmak nasip etsin güle güle otur

düdüklüde ne pişiyo merak ettim yena gibi ilk gördüğümde resmi hemengözüme çarptıda insanın aklı fikri boğaz olursa:))
üst kat taki çiçekli halına bayıldımmmm
mutfaktaki kiler dolabı falan çok otantik bence bozma valla sen bu evde iyi zayıflamıyon temizliği zaten 1 haftanı alır bahçe de bi harika kimbilir biz askeriz tain falan senin tarafa çıkarsa bahçende bi kahveyi yudumlamak isterim bahçe demişkene yazın yaptığın közde bidonda yaptığın mısırlarıda unutmadım mümkünse onuda alayımm kahvenin üstüne:)) akdeniz bölgesindesinesin sanırım bahçede herşey var

çiçekli halıyı koyunlu as var burda fakrikası yani 100 tl ye aldık
gayette güzel hoş
ay o dolaplar benim kurtaıcım kıss hastayım onlara ama çerçeveleri degiştirilebilr hani uyum olsun diye
ay valla ne çok isterim böyle bir durum falan yakın otursak hoş olurdu
ewetya komşularımda der hiç oturöuyosunya bahçedesin ya temizlik yaparsın
nasıl hareketlisin ama kilolosun diye
bahçemde 3 tane şekerpare agacı
2 tane kaysı
1 tane şeftali
3 tane elma ( 2 sini yenid idktik)
1 er tane armut ve ayva
1 tane dev gibi vişne
7 tane kiraz ( yenid iktik)
ve her köşesinde asmalar var parmak üzüm kızıl şahabı siyah üzüm vsvs
ayrıca 60 tane gül fidesi var
ama çim eksik inş. bu bahar çimleştiri sek daha güzel olacak
hepinizi beklerimmmmm olumunekankayizsmile
Ne kadar büyük evin var.Maasallah.Huzurla oturun insallah.
amin nnnn cümlenize nasip etsin rabbim

Son düzenleme:
:nazar: allah saglık mutluluk içinde oturmayı nasip etsin citolcüm :Saruboceq:

ay ben de kahveye geldim ders molasından çitolcüm:) güle güle oturun videoları da merak ettim valla ben de türküye bayılırım. sevgiler.

X