Citol'lun evi

Allah hayırla güzel günlerde turmayı huzurla oturmayı nasip etsin inşallah canımm ama bu ev stresi yaşadığım şugünlerde çaaatt diye çatlamadım değil yanii kaydirigubbakcemile3

Allah hayırla güzel günlerde turmayı huzurla oturmayı nasip etsin inşallah canımm ama bu ev stresi yaşadığım şugünlerde çaaatt diye çatlamadım değil yanii kaydirigubbakcemile3

daha iyileri sana inşlh. olumunekankayizsmile

adresin var zaten ,bir gün cıkıp gelırsem sasırma :jeyyar:

güle güle ,agız tadıyla otur canım

Herşey eyi güzelde nan anlayamadığım nokta o makinenin üstündeki arçelik etiketini ne diye sökmemişsin :roflol:

İki ihtimal var

1.....Ya çok pahalıya aldın baktıkça içine oturuyo arçeliğin ceddine rahmet okuyosun :roflol:

2.....Ya da yapışkan ordan çıkıyo :roflol:

Herşey eyi güzelde nan anlayamadığım nokta o makinenin üstündeki arçelik etiketini ne diye sökmemişsin :roflol:

İki ihtimal var

1.....Ya çok pahalıya aldın baktıkça içine oturuyo arçeliğin ceddine rahmet okuyosun :roflol:

2.....Ya da yapışkan ordan çıkıyo :roflol:

nan benim o misafir odasında tv varya tam 8 yıl etiket üstünden çıkmadı kaydirigubbakcemile3
artıkın niye bilmiyorum :roflol:

güle güle, huzurla oturun, ne güzel bahçeli kocaman bir ev, bende istiyorum hihoyyyt

şimdi gördüm evini tatlım.Allah güle güle huzurla oturmayı nasip etsin:Saruboceq:.seninde benimde hayat felsefemiz aynıymış bakolumunekankayizsmile....... evdeki huzur,mutluluk budur.......olumunekankayizsmile

tek kelimeyle bayıldım... boshayallersmile o bahçede yazın sabah kahvaltılarını yapmak isterdim.... olumunekankayizsmile harika... hihoyyyt dublex hayalimdeki evdir... :jeyyar: huzurla ve mutlulukla oturun inş...... yerimseniben

ayy ne büyük evin var canimm
napiyonuz len o kocaman evde 4 kisi :)))
saray yavrusu mubarek.

güle güle oturun canim benimm..
tadilat bitti sanirim he?
rahatlamissindir sende.. hayirlisiyla bos odalarinida doldurmak nasip etsin allahim.
öpüyorum kocaman.

şimdi gördüm evini tatlım.Allah güle güle huzurla oturmayı nasip etsin:Saruboceq:.seninde benimde hayat felsefemiz aynıymış bakolumunekankayizsmile....... evdeki huzur,mutluluk budur.......olumunekankayizsmile
olumunekankayizsmile
tek kelimeyle bayıldım... boshayallersmile o bahçede yazın sabah kahvaltılarını yapmak isterdim.... olumunekankayizsmile harika... hihoyyyt dublex hayalimdeki evdir... :jeyyar: huzurla ve mutlulukla oturun inş...... yerimseniben
ayy en büyük hobimizdi hafta sonları saatlerce kahvaltı masasındaydım bahçedee hihoyyyt
ayy ne büyük evin var canimm
napiyonuz len o kocaman evde 4 kisi :)))
saray yavrusu mubarek.

güle güle oturun canim benimm..
tadilat bitti sanirim he?
rahatlamissindir sende.. hayirlisiyla bos odalarinida doldurmak nasip etsin allahim.
öpüyorum kocaman.

saol cnmm biteli çok oldu
yz ortalarıydı sanırrım
valla büyük ewin temizligi zor ama
rahatlıgıda başka cnm ya
allahım kimseyi gördügünden geri koymasın
hepinize daha iyileri inş.. olumunekankayizsmile

güle güle oturun.zor olmuyormu temizlik çok büyük bir ev..

Rabbim geçim sıkıntısı yaşatmasın inşallah...
sağlıkla mutlulukla bol bereketle oturun inşallah

ay ne güzel bende emekli olunca kocaman bahçeli bir ev istiyorum ve nekadar güzel söylemişsin içindeki huzur
allah güle güle sağlıkla oturmayı nasip etsin içinden huzuru eksik etmesin ve için en sevdiğin eşyalarla isteyerek ve severek doldurmayı nasip etsin bizede üzümlerinden şekerparelerinden yemeyi nasip etsin burdanda kendime pay çıkartayım ne olacaaaak caaanııım

valla bayıldım evine özenmedim dersem yalan olur ben göçmenim bulgaristandaki evimiz aynı böyleydi bahçeli çiçekler ağaçlar ama insan varken kıynetini bilmiyor böyle bakıp iç geçiriyoruz işte
şimdi tıkıldık apartmanlara saat 9dan sonra makina çalıştırma komşular rahatsız olur aman merdivenlerden yavaş inin çocuklar komşular rahatsız olur ahaytımız böyle geçiyor
allahım ağız tadıyla oturmayı nasip etsin
evin tamamen bittiğinde (mobilya alt katın tadilatı falan ) tekrar eklersen bir görmek isterim bir de yazın bahçeni çeksene o çiçekler ağaçlar falan çimlenmiş haliyle

valla bayıldım evine özenmedim dersem yalan olur ben göçmenim bulgaristandaki evimiz aynı böyleydi bahçeli çiçekler ağaçlar ama insan varken kıynetini bilmiyor böyle bakıp iç geçiriyoruz işte
şimdi tıkıldık apartmanlara saat 9dan sonra makina çalıştırma komşular rahatsız olur aman merdivenlerden yavaş inin çocuklar komşular rahatsız olur ahaytımız böyle geçiyor
allahım ağız tadıyla oturmayı nasip etsin
evin tamamen bittiğinde (mobilya alt katın tadilatı falan ) tekrar eklersen bir görmek isterim bir de yazın bahçeni çeksene o çiçekler ağaçlar falan çimlenmiş haliyle
.............

Son düzenleme:
X