dimi ya bir sorayim dedm de acaba adet duzenszligi yaparmi sie korktum da daha once kullandm ama ztn yasminde kullaniodum ondan anlayamadm saolunBen kullanıyorum ama böyle belirtiler yaşamadım. 10mg kullanıyorum ben de. Bu arada 5mg çok düşük bir doz zaten. Bu kadar etki yapması beklenmez.
kuzum tek yan etkisi bende ilk günler mide ağrısı ve uyuklama idi ama kaygı bozukluğuma çok ii gelmişti...citoles kullanmaya basladim aslinda daha oncede kullankistm 5mg daha once yasminde kullandigim icin neyin etkisini yasadigimi hatirlamiorm smdi ise sadece citoles 5mg kullaniorm sizde adet gecikmesi yaptimi hic yaparmi yada ne bilm prolaktin yuksekligi troid yukselmesi yaparmi yoksq 5mg old icin yapmazmi tahlil yaptiran oldumu hic aranizda acaba idrar tutuuklugu yaparmi sanki arkasinda oyle birsey okudum da yazarsankz sevirinim
ya birsey sorcam canim bn 1 haftadir 5mg citoles kullaniorm hala sersem sarhosluk hissi gecmedk bende titreme oluo hafif arada ellerim terlio hafif atak gbi düşünün ayaga kalkınca filan duscekmisim gbi pturuncada plup bazende nie hala gecmedi etkisi yan etkisi daha oncede hep 5mgg kullandm ama alismam lazmdi smdiye kdrbne zaman gecer bu yan etkiler baş donmesi hissi oluo bnde su siralarkuzum tek yan etkisi bende ilk günler mide ağrısı ve uyuklama idi ama kaygı bozukluğuma çok ii gelmişti...
kuzum bende o tür yan etki olmadı dediğim gibi sadece sersemlik ve mide ağrısı yaptı o da 3 günde geçti sen istersen bu durumu doktorunla tekrardan bir görüş...ya birsey sorcam canim bn 1 haftadir 5mg citoles kullaniorm hala sersem sarhosluk hissi gecmedk bende titreme oluo hafif arada ellerim terlio hafif atak gbi düşünün ayaga kalkınca filan duscekmisim gbi pturuncada plup bazende nie hala gecmedi etkisi yan etkisi daha oncede hep 5mgg kullandm ama alismam lazmdi smdiye kdrbne zaman gecer bu yan etkiler baş donmesi hissi oluo bnde su siralar
aynen soleyeyim bari aslinda daha once kuklandigimda bendede ole bisey olmamisti birakmis tim sonra 5 ay gecti simdi tekrar kullanmaya baslayincs bolr bisey yasamaya basladim nedensekuzum bende o tür yan etki olmadı dediğim gibi sadece sersemlik ve mide ağrısı yaptı o da 3 günde geçti sen istersen bu durumu doktorunla tekrardan bir görüş...
istahin açıldımı kac mg kullandnBi ara bende kullandım ama bana ne etkisi oldu nede yan etkisi
bnde 5mg kullaniorm da sanki yapti gbide anlayamadmBen hep istahli biriydim o yüzden bilemiyorum bende oyle bi etki yapıp yapmadığınısanirim 5 mg di
ala ala acaba dozumu az geldi ki 5mg kullaniosaniz ondanda olabilirBen bu ilacin ne etkisini gordum ne yan etkisini hic bi ise yaramadi bende
Ilk ay yapmıştı 10 gün kadar normalde 1 gün bile sekmez saati bile bellidir o yüzden anlamıştım citolesin yaptığını böyle bir yan etki yazmıyor galiba ama ablamda da yapmisti bende ilk haftadan sonra 10 mg kullanmistimdimi ya bir sorayim dedm de acaba adet duzenszligi yaparmi sie korktum da daha once kullandm ama ztn yasminde kullaniodum ondan anlayamadm saolun
heee artik başa gelen cekilirr saldim artik gelirr gelmezzz takmicam ama gecikcek biliorm ztn gecen 3 ay once d.k.hapini biraktim ondan ztn gecikme yapcak birde bu üstüne gelmez yani saolun yaziniz icin demmeki yapabiliomus ogrenmis oldmIlk ay yapmıştı 10 gün kadar normalde 1 gün bile sekmez saati bile bellidir o yüzden anlamıştım citolesin yaptığını böyle bir yan etki yazmıyor galiba ama ablamda da yapmisti bende ilk haftadan sonra 10 mg kullanmistim
sizinde mi ozmn yapabilir de sizce hormonlarimi etklior ki hani buda seroroninle alakali ya acaba hormonlara etkimi yapio yada vucut alismakmi istio aslinda daha oncede kullandm 1 yilhep gecikti ama bn stresren baska şeylerden saniodm arkasindada yazmio ya etkilio demkki ne kdr gecikiodu gerçi degiskendir gecikmesiAdetım cok duzenlıdır kullandık tan sonra gec gelmeye basladı
15 gun gec geldı benım buna bagladım tek fark olarak hap kullanmıstım 10 mgsizinde mi ozmn yapabilir de sizce hormonlarimi etklior ki hani buda seroroninle alakali ya acaba hormonlara etkimi yapio yada vucut alismakmi istio aslinda daha oncede kullandm 1 yilhep gecikti ama bn stresren baska şeylerden saniodm arkasindada yazmio ya etkilio demkki ne kdr gecikiodu gerçi degiskendir gecikmesi
heee bnmde ilk kullandgmda gecen sene 1 ay filan gecimtifi olmuştu etkilio anladm beklicem artik15 gun gec geldı benım buna bagladım tek fark olarak hap kullanmıstım 10 mg
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?