• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

citoles kullananlar

citoles yıllar önce kullandım. uyku çok yapıyor günde 13-14 saat uyurdum. 1 ay kullandım sonra yarım yarım bıraktım. duygularını alıyor ne seviniyorsun ne üzülüyorsun. sınavdan düşük alıp hüngür hüngür ağlayan ben artık hiçbir şeyi takmamaya başladım. ama sonra bıraktım. zararları çok. intihara bile sürüklüyor dediler. ve yıllarca bağımlılık yapıyor ilaç. zor oldu ama bıraktım sonra enerjim yerine gelmişti

citoles yıllar önce kullandım. uyku çok yapıyor günde 13-14 saat uyurdum. 1 ay kullandım sonra yarım yarım bıraktım. duygularını alıyor ne seviniyorsun ne üzülüyorsun. sınavdan düşük alıp hüngür hüngür ağlayan ben artık hiçbir şeyi takmamaya başladım. ama sonra bıraktım. zararları çok. intihara bile sürüklüyor dediler. ve yıllarca bağımlılık yapıyor ilaç. zor oldu ama bıraktım sonra enerjim yerine gelmişti
ewt enerjim düşük şuan bisey yapasim gelmio hala 5mg kullaniorm ama enrji verir demisti doktor gece uyuyamioem gunduzde 1 de kalkiorm miskin olmus oluorm mutluluk daha gormedm 1 hafta oldu 1.5 hafta hatta bisi gormedm daha ama panik atagim kesildi bi o o ataklarim olmasa kulanmicam

Back