citoles ilaç kullananlar ?

sema00

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
30 Mart 2020
1
0
1
erkek arkadaşımla çok zor şeyler yaşıyorum daha doğrusu onunla aramda hiçbir sorun yok kendi içimde çok şey yaşıyorum. belki de ayrılma safhasındayım o çok mükemmel bir insan onu sevdiğimi hissediyorum ama bazı kusurlarını gözüm çok fazla takılıyor ve bir daha aklımdan çıkaramıyorum bunu. aşk hayatında iş hayatında gündelik yaşamımda hep böyleyim ve hayatım zehir oluyor. hiç iyi değilim psikoloğa gideceğim fakat virüsten kaynaklı evden çıkamıyorum ve her yer tehlikeli şuanda. onu gerçekten sevip sevmediğim konusunda hiç emin değilim belki de içimde artık sevgi kalmadı onun insanlığını onunla gezip tozmayı seviyorum onun arkadaşlığını seviyorum da belki bunu kendime kabullendiremiyorum. başka konularda çok rahatsızlığım var ama dediğim gibi şuan gidemem bu yüzden evde kendim biraz rahatlamak için citolesin en düşük en az etkili olanından içtim. sorunlar hala kafamda ama resmen sevgilimin varlığı şuan batıyor onla birlikte olduğum için aşırı rahatsızım sanki ayrılsam asla üzülmem gözümden bir damla yaş bile akmaz gibime geliyor. aşırı zor bir durumdayım ve çıldırmak üzereyim. yanlış bir karar da vermek istemiyorum. bütün bu olaylar geçince ilaç kullanmadan kendi kafamla psikologdan destek alarak bi yola varmak istiyorum ama şuan çok huzursuzum. ne yapmalıyım kullananlarınız vardır ?

Ayrılin o zaman niye bu kadar rahatsizlik veriyorsa sevgi yoktur niye bu eziyet nikah da yok bitti gitti.
Bir de detay yok yani neyi batıyor pis mi kokuyor,çirkin mi geliyor onları yazmalısın.

Cok hafif bir şey ve duzenli kullanımda kaygı seviyesini azaltıyor. Birakırken de başlarken de konrtollü olmak gerekli kesinlikle. 1 tanenin etki edeceğini sanmıyorum. Bir dönem cipralex kullandım bu onun muaddili zaten. Bir de yaş kaç ne oldu ne bitti. Ciddi bir durumumuz yoksa ilaç takviyesi çok sağlikli bir şey değil.

Ben şuan citoles kullanıyorum fakat bu ilaçlar kafaniza göre alabileceginiz ilaçlar değil.reçetesiz satılmıyor nasıl temin ettiniz? Şu durum da ilaç içmek sizin için çözüm değil gibi görünüyor,karar vermeniz gereken aşamayı ilaçla sağlayamazsınız. Son olaylardan dolayı ücretsiz online terapi yapan psikologlar var onlara başvurun daha çok yardım almış olursunuz ilaç içmektense

Durumun o kadar saçma ki, "adet ağrım var,dizime yanık merhemi sürdüm . Geçer mi?"gibi birşey.
Kel alaka yani...
9 yıl önce citoles kullanmistim ve bu ilac depresyon ilacı falan değil ki. Bazı panik bozukluklara -fobilere- anksiyitelere verilmiş bir ilaç.
Sakın devam etmeyin. Anason yok mu mutfakta? Kaynatıp için sinirleriniz yatisssin. Netflix bir aylık 17 lira. İndir peşpeşe birkaç heyecanlı diziye basla zaman geçir...ille de beynimi uyusturayim diyorsan şarap falan iç. Niye sırf dolapta buldun diye citoles iciyorsun??

Asla ilaç kullanımının devamını getirmeyin.Umarım bir seferden fazla içmemişsinizdir.Öncelikle o tarz ilaçlar 2 aydan önce etki yaratmaz.Kendinizi daha kısa zzmanda iyi hissederseniz bu tamamen plasebo etkisidir.Diyelim ki ilaca başladınız, bunu en az 6 ay boyunca temin edebilecek misiniz ? Kafaya göre başlayıp kafaya göre bırakamazsınız çünkü. 1 kutu içip bırakamazsınız örneğin.Yoksa yoksunluk sendromu yaşayıp acillik olabilirsiniz.
Aslında bu yazdıklarım en baştan hatalı.Çünkü en düşük doz ya da en hafif de olsa antidepresan asla ve kata doktor kontrolü olmadan kendi kendine başlanmaz.Hayatınızla kumar oynamayın.

Ben dr. Esliginde kullandim o ilaci. Resmen alis harikalar diyarinda. Bana zarar veren bana sikintilar yasatan o insanlari aklima getirsemde gelmiyordu. Olaylari yasanan kotu olaylari unutturdu hafizamdan sildi resmen. Cok antidepresan kullandim ama en iyisi buydu. Ve kisa surede etki etti bana. Bende yeme bozuklugu oldugu icin remeronla veraber verdi. Toparladim kendimj.yemek yemeye baslayinca biraktim
Bende bagimlilik yapmadi benim tek derdim yeme bozuklugiydu yoksa bana zarar veren beni sikintiya sokan insanlarla kendi basima ugrasirim.ilaci o konuda kullanmadim.ilacsiszda canlarina okurum yani.ben mideme cozum bulamiyodum

Ablacigim leblebi cekirdek mi bu,dolabi acip aliveriyorsun bir tane? Cok yanlis. İki bira alip icsen daha iyi,daha az zarari var bari

Madem sevgi yok bitti kalmadı diyorsan ayrıl gitsin tatlım kafaya göre ilaç kullanmak nedir sakın ha

Psikiyatrik ilaçlar keyfe göre alınmaz!

Pastil mi bu aklınıza esince içtim açıldım diyebilesiniz. Cahillik diz boyu da değil tepe yapmış

ben uzun süredir kullanıyorum hep doktor takibiyle. aşırı sinirli, kendi sinirimden kendimi çok yıpratan birisiydim gerçekten ilaçtan sonra bambaşka birisi oldum. kafama taktığım onca saçma sapan şeye gülüp geçmeye başladım.

bir ara tatile gittiğimde ilacı düzensiz içtim ve tatilin de etkisiyle bırakmaya karar verdim. bir hafta kadar içmedim soluğu beyin cerrahında almak üzereydim ki ilacı bıraktığım için olduğunu fark ettim. doktor kontrolünde bırakmamanın çok ciddi yan etkileri var, resmen beynimde bir şeyler dönüyordu hasta olduğumu zannettim. demem o ki bu ilaçlar fındık fıstık değil öyle atayım iki tane iyi gelsin olmuyor.

Ben anlayamadim simdi seni,hep gezmek tozmak hosuma gidiyor onla diyosun hem ayrilsam uzulmem diyosun.Kafana gore ilac iciyosun,ki bu ilaclar oyle agri kesici gibi hemen etkisini gostermez.belli bir donem kullanman gerekir doktor kontroluyle.Kimin burda ne demesini bekliyorsun,birine iyi gelen ilac sana iyi gelmeyebilir ve kimsede bu kulfetin altina girmez.Anlattiklarina gore bu yeni olan birsey degil sende,virusu bahane edip gec bile kalmissin tedavi olmakta.

kafanıza göre psikolojik ilaç almak sorumsuzluğun kaçıncı levelı? istemiyorsan ayrıl yani dünyada ilk ve tek sevgilisinden ayrılan sen değilsin bu kadar ajitasyona , drama, psikolojik desteklere , sinir krizlerine gerek var mı? bazen bazı üyelerle farklı bi boyutta ya da gezegende yaşadığımı falan düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…