erkek arkadaşımla çok zor şeyler yaşıyorum daha doğrusu onunla aramda hiçbir sorun yok kendi içimde çok şey yaşıyorum. belki de ayrılma safhasındayım o çok mükemmel bir insan onu sevdiğimi hissediyorum ama bazı kusurlarını gözüm çok fazla takılıyor ve bir daha aklımdan çıkaramıyorum bunu. aşk hayatında iş hayatında gündelik yaşamımda hep böyleyim ve hayatım zehir oluyor. hiç iyi değilim psikoloğa gideceğim fakat virüsten kaynaklı evden çıkamıyorum ve her yer tehlikeli şuanda. onu gerçekten sevip sevmediğim konusunda hiç emin değilim belki de içimde artık sevgi kalmadı onun insanlığını onunla gezip tozmayı seviyorum onun arkadaşlığını seviyorum da belki bunu kendime kabullendiremiyorum. başka konularda çok rahatsızlığım var ama dediğim gibi şuan gidemem bu yüzden evde kendim biraz rahatlamak için citolesin en düşük en az etkili olanından içtim. sorunlar hala kafamda ama resmen sevgilimin varlığı şuan batıyor onla birlikte olduğum için aşırı rahatsızım sanki ayrılsam asla üzülmem gözümden bir damla yaş bile akmaz gibime geliyor. aşırı zor bir durumdayım ve çıldırmak üzereyim. yanlış bir karar da vermek istemiyorum. bütün bu olaylar geçince ilaç kullanmadan kendi kafamla psikologdan destek alarak bi yola varmak istiyorum ama şuan çok huzursuzum. ne yapmalıyım kullananlarınız vardır ?