• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Citlenbik'in başarı öyküsü...

Citlenbik

Solu[ğ]umdasın
Kayıtlı Üye
24 Mart 2009
1.078
1
358
İstanbul
ilk baştan şöyle anlatayım kiloluyken hiç tartıyla felan ilgim yoktu taki komşumuzun küçük oğlunun bana bi tartıl demesiyle olan oldu 80 kiloydum aman Allahım kafamdan aşağı kaynar sullar dökülmüştü.sonra tabii az az sık sık yemeliydim ve başardımda 1.5 ayda tam 12 kilo verdim..Nasıl mı?..
2 saatte bir yiyerek hem metobolizma çalışıyor hem de hızlı kilo veriyosun
sabah kahvaltını kaçta yaparsan yap hiç sorun deil..
kahvaltıda 1 dilim normal ekmek 3_4 zeytin 1 dilim peynir maydonoz 1 domates istediğn kadar çay tabiikide şekersiz olarak
kahvaltıdan 2 saat sonra 1 adet meyve 2 saat sonra 2 çorba kaşığı yemek ne varsa hangi yemek olduğu önemli deil. 2 saat sonra yine meyve 2 saat sonra yine 2 çorba kaşığını dolduracak kasar bi şey mesela bisküvi veya yemek bu böyle devam ediyor akşam yatmaya 2 saat kalana kadar..akşam 12 de yatıyorsan en son 10 da yemelisn.ve bunun yanında günde 20 dk. sevdiğim müzikle(en çok mezdekeyle) oynadım belime poşet sararak..bunu sizinle paylaşmak istedimopuyorumnanaktan
resim koymaya çalışıyorum yarım sattir fakat imageshack adresinde hata var sayfa açılmıyo sinir oldum başka yol bilen var mı acaba resim koymak için googlede adres...

ne güzel tebrik ederim canim..:teytey: kafana koymus ve vermi$sin:smiley-cool:

darisi benim basima:icecream:

Resminide albüme koysan canim? hani ordan bakilabilir.. ozmn imageshacke gerek kalmazgamyoncuiremsu

ne güzel tebrik ederim canim..:teytey: kafana koymus ve vermi$sin:smiley-cool:

darisi benim basima:icecream:

Resminide albüme koysan canim? hani ordan bakilabilir.. ozmn imageshacke gerek kalmazgamyoncuiremsu

saol şhirineecim albüme koydum önerin için saol.inşaallah sende verirsin:Saruboceq:

tebrikler canım sositososito tadını çıkar zayıflamanın darısıı bizim başımızaaa :Saruboceq:

vermişsin iyi hosta.iki kasık yemektenmı bahsedıyosun banamı öyle geldi..saglıklı bı kılo verme olmamıs sanırım arkadasım

tebrik ederim canım 80 kiloydum doğum yaptıktan bir ay sonra kızım 6 aylık oldu bende şimdi 70 kiloyum hedefim 60 olmak on kilom kaldı başarınca bende konu açacam

tebrik edicem de önce resmini görmek istiyorum ama şu albüm nerde bulamadım gitti.. link i verirmisnz?

canım önce benim ismim üzerine bir tane tıkla sonra kullunıcının profilini göster diyo oraya da bi tık..sonra orda bütün albümler yazıyo oraya bi tık daha 2.veya 3.ü sayfada görceksinhihoyyyt 80 den 68 e düşüş ismi

Albümdeki resmimi gören bazı arkadaşlar 80 kilolu halimi görünce hiç belli olmuyor 80 kilo olduğun diye msj gönderiyolar evet haklısınız ama kemiklerim iri etim sıkı o yüzden kiloyu fazla belli etmiyorum:teytey:

ya süper ama ben nasıl vercem iş yerınde mılletın önünde atışıtrmada yapılmıyokı bana önerebıleceğin bişe varmı

sende hiç diet yapmadan her ğün ama her ğün 2.5 saat yürüyüş yapmalısın ayda 5 kilo verdiriyo denenmiştir..ben de yapıcam ama yürüyüş yapacak kişi yok tek başımada canım sıkılıyor

cnm sen tebrik ederim yaa.bende doğum yapalı 4 ay oldu 10 kilo vermek istiyom nasıl vercem yaa.çok tatlı yiyiyorum şuan oğlumu sadece emziriyorum 1 ay sonra ek gdalara başlıcaz.akıl verin kızlar yaaa

Back