harbi gittigidiyorda acaip ucuz ya cnm aldıgında haber werrmisin biriside bnm kafama yattı kesn almalıyım:içelim:vereliniortakalkisalkisalkis
bende o siteden daha önce ham kaynak saç almıştım am hiçde bağlantı kurup konuştuğum gibi gelmedi simsiyah dümdüz saçı yollamışlr allahtan kuaförümde takas yaptıkta saçıma uygununu kullandık yoksa geri gönderecektim
bn ankarada gercek sacı 30 tl ye buldum uygun mu?
kızlar elimde koyu kestane ham saçtan 8tane çıt çıt var 5 gün önce aldım elimde fişleri var 1yıl garantisi var.acil paraya ihtiyacım var satmak zorundayım ilgilenenlere duyurulurr.(ankara)
280e aldım cnm ben hemde daa 5 gün oldu fişleri bile elimde yani istersen.acil paraya ihtiyacım olduğu için satmak zorunda kaldımrengı onemlı egılde benımıhtıyacım var ankaradan. ne kadara vereceksın uygun olursa alabılırım tatlım
gerçek saç için 30 çok ucuz değilmi ya gerçek oldğna eminmisin çünkü bazen sentetik karıştırıyolar dikkatli olun kızlarkac tane kardes tanesı mı 30 tl
kızlar tekrar belirtiyorum daa 5 günlük işlem görmedi ve yıllarca kullanılıp eskitilmiş bi saç diil.sadece 2kez taktım.acil para ihtiyacım olduğu için satıyorum yoksa asla..8 parça koyu kestane(kendi saç renginize boyatabilirsiniz).yüzde yüz ham saç.250 den satıyorum ve 5 gün önce 280e aldığım saç bu fişleri elimde gösterebilirim almak isteyene.garantisi var 1yıl çıtçıtlar bozulursa ücretsiz değiştiriyolar.dökülürse falaN.gerçek saç için 30 çok ucuz değilmi ya gerçek oldğna eminmisin çünkü bazen sentetik karıştırıyolar dikkatli olun kızlar
gerçek saç asla 30 ytl olmaz... mutlaka sentetiktir. hint saçına gelince kesinlikle almayın. zamanında almıştım. aslında kazıklanmıştım.meğer aldığım hint saçıymış... saç çok düz..sarıyorsun tutmuyor, şekil almıyor. en kötüsü ise karışıyor. ve tarayamıyorsun. en son bir karıştı. kuaförüme götürdüm açamadım ve doğru çöpe.. ve zamanında acaip para saymıştım....aman hint saçından uzak durun....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?