Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
4 parça war bende cnm saçlarım kalın we birazda gür yetio bence bazen 2sini bile kullanıorum ytrli olur bence
cnm gercek sac kac arkadasım aldı bn de alıcam bu hafta=) kuafre de gtrduk bizde yani fönüde cekti masa da yaptı.sacların zor sekl almasnn bi sebebi daha var gercek saclar bi suya yatırılıo uzun süre dayanması için bu da sekl almasnı zorlastırıo.hint sacı da grcek sac snçta ama gercekten kalitesi cok düşükkk.ankaradaysanız gidin bakın derim bn.=)
cnm tek parçası 30 tl oluo
bende aldım, malatyadan. 8 parça 240 tl, dayımın kızı 4 parçasına 150 tl vermiş.
çok memnun dum. fön çektriyordum, bir kaç hafta kullanıyordum sonra yıkattırıyordum. şansıma saçımla aynı renkti aynı zamanda. gitiim saçımı boyattım iğrenç bi renk oldu, çıt çıtlarıda aynı renge boyatmak istemedim. o yüzden kullanamıyorum, ama çok yakışıyodu yaaaa.
gerçek saç asla 30 ytl olmaz... mutlaka sentetiktir. hint saçına gelince kesinlikle almayın. zamanında almıştım. aslında kazıklanmıştım.meğer aldığım hint saçıymış... saç çok düz..sarıyorsun tutmuyor, şekil almıyor. en kötüsü ise karışıyor. ve tarayamıyorsun. en son bir karıştı. kuaförüme götürdüm açamadım ve doğru çöpe.. ve zamanında acaip para saymıştım....aman hint saçından uzak durun....
ya kızlar ben 70 cm 4 tane almak istiorm ama hç kmse kaç cm olduunu yazmamıs ne kadar tutar 150-160 fLn olur mu ??
arkadaşlar gittigidiyorda gerCekten cok güzel kaliteli ve ucuz saçLar buLabilirsiniz.
ben buLdum 6 parça 2si 20 cm genişliğinde 2si 15 ve diğer 2si 8 cm üsteLik
105 gr. ve fiyatı 109.90 yani 110 ve de 55 cm boyunda
hıC ıSLem görmemiS
saTıcıyla baglantıya geCtim
güveniLir.
bunu mutlaka aLıcam
benCe sizde bi siTeye göz aTın deRim=)