• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kaynak, Postiş, Çıtçıt, Peruk çitçitli saç fiyatları konusunda bilginiz var mı?

harbi gittigidiyorda acaip ucuz ya cnm aldıgında haber werrmisin biriside bnm kafama yattı kesn almalıyım:içelim:vereliniortakalkisalkisalkis

bende o siteden daha önce ham kaynak saç almıştım am hiçde bağlantı kurup konuştuğum gibi gelmedi simsiyah dümdüz saçı yollamışlr allahtan kuaförümde takas yaptıkta saçıma uygununu kullandık yoksa geri gönderecektim

bende o siteden daha önce ham kaynak saç almıştım am hiçde bağlantı kurup konuştuğum gibi gelmedi simsiyah dümdüz saçı yollamışlr allahtan kuaförümde takas yaptıkta saçıma uygununu kullandık yoksa geri gönderecektim

hade yaa:S ama merk ediorm yaa begenmessem gün içerisinde iade edicem:Svereliniortak

Merhaba bende 6 ay önce Bakırköy Elit kuaföre 550 TL ye yaptırdığım kaynaklarımı çıkarttım ve tamamını 60 TL ye çıt haline getirttim.Bakır açık kahve tonlarında 6 parça %100 gerçek saç,kullandığım süre boyunca hiç boya işlemi görmedi,son derece bakımlı ve çok iyi durumda.İlgilenen arkadaşlar olursa satmak istiyorum.Tamamı için 120 TL istiyorum inanın daha dün bir kuaförde 6 parça gerçek saç çıtın 300 tl olduğunu öğrendim.İlgilenen arkadaşlar olursa lütfen özelden yazsın

arkadaşlar arkadaşlarrrr hellpp mee :) yaw bende çıt çıt almayı düşünüorum bu hafta sonu saçlarımın uçları sarıı ve sarı almayı düşünüyorum .. yalnız bi sorum olucakk benim saçlarım ince telli malum az görünüyo yanii sık diill aceba çıt çıtlar aralardan belli olurmuu ?? benim gibii olupda çıt çıt alan arkadaşlarım yardımcı olursa sevinirimm .. şimdiden çokk teşekkür ederimm kızlaarr =)

kızlar elimde koyu kestane ham saçtan 8tane çıt çıt var 5 gün önce aldım elimde fişleri var 1yıl garantisi var.acil paraya ihtiyacım var satmak zorundayım ilgilenenlere duyurulurr.(ankara)

kızlar elimde koyu kestane ham saçtan 8tane çıt çıt var 5 gün önce aldım elimde fişleri var 1yıl garantisi var.acil paraya ihtiyacım var satmak zorundayım ilgilenenlere duyurulurr.(ankara)

rengı onemlı egılde benımıhtıyacım var ankaradan. ne kadara vereceksın uygun olursa alabılırım tatlım

Bendede %100 gerçek 8 parça çıt çıt var.Kendim yaptırdım.....Ankaradayım ilğilenen olur ise yarı fiyatına veriyim..saçlarım uzadı artık:)) Özelden msj atarsanız.

rengı onemlı egılde benımıhtıyacım var ankaradan. ne kadara vereceksın uygun olursa alabılırım tatlım
280e aldım cnm ben hemde daa 5 gün oldu fişleri bile elimde yani istersen.acil paraya ihtiyacım olduğu için satmak zorunda kaldım:((..zaten 1 yıl garantisi var.dökülme falan yaparsa götürüosun ekliolar dökülen kadar ve çıtçıtları bozulursa yapıolar ücretsiz.ham saç olduğu için istediğin her tür işlemi yapabilirsin.yani daa 2 kez taktım yepyeni içim gidio satarken valla.ben 250 ye satmak istiorum.çünkü gerçekten çok yeni. ankaradaysan gösterebilirim almak istersen.

gerçek saç için 30 çok ucuz değilmi ya gerçek oldğna eminmisin çünkü bazen sentetik karıştırıyolar dikkatli olun kızlar
kızlar tekrar belirtiyorum daa 5 günlük işlem görmedi ve yıllarca kullanılıp eskitilmiş bi saç diil.sadece 2kez taktım.acil para ihtiyacım olduğu için satıyorum yoksa asla..8 parça koyu kestane(kendi saç renginize boyatabilirsiniz).yüzde yüz ham saç.250 den satıyorum ve 5 gün önce 280e aldığım saç bu fişleri elimde gösterebilirim almak isteyene.garantisi var 1yıl çıtçıtlar bozulursa ücretsiz değiştiriyolar.dökülürse falaN.

gercek sac gercekten pahalı. bi ara kullanmıstım. bundan 2 sene önce 250 tl ye almıstım

selam arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım,çıt çıt saç alıcam ama saçlarım koyu kumral ama seçeneklerde sadece kumral var birde 185 gr 55 cm hafif dalgalı ...benim saçımsa kendinden basbaya dalgalı iri dalga ve bazen lüle bile oluyoo..bana fikir verin:))) çok teşekürler

fıyatlar uygun ben 2006 da cok vermıstım sımdı 100-150 tl

gerçek saç asla 30 ytl olmaz... mutlaka sentetiktir. hint saçına gelince kesinlikle almayın. zamanında almıştım. aslında kazıklanmıştım.meğer aldığım hint saçıymış... saç çok düz..sarıyorsun tutmuyor, şekil almıyor. en kötüsü ise karışıyor. ve tarayamıyorsun. en son bir karıştı. kuaförüme götürdüm açamadım ve doğru çöpe.. ve zamanında acaip para saymıştım....aman hint saçından uzak durun....

bende aldım daha bir hafta önce bi arkadaşa gösterdim bana bu saç hint saçı dedi çok moralim bozuldu birazda zor fön çekiyorum bende düzleştiriciyle düzleştiriyorum ama biraz bozuluyor bi zaman sonra bana arkadaşım yıkayınca anlarsın dedi kremsiz açamazsın çok dolaşır dedi ama açıldı çok karasız kaldım acaba geri mi götürsem ilk yıkayışım bu

Back