Kaynak, Postiş, Çıtçıt, Peruk çitçitli saç fiyatları konusunda bilginiz var mı?

4 parça war bende cnm saçlarım kalın we birazda gür yetio bence bazen 2sini bile kullanıorum ytrli olur bence

canım 30 tl derqen kç parça anlamdm bn ?kaydirigubbakcemile3:uhm:

bende aldım, malatyadan. 8 parça 240 tl, dayımın kızı 4 parçasına 150 tl vermiş.

çok memnun dum. fön çektriyordum, bir kaç hafta kullanıyordum sonra yıkattırıyordum. şansıma saçımla aynı renkti aynı zamanda. gitiim saçımı boyattım iğrenç bi renk oldu, çıt çıtlarıda aynı renge boyatmak istemedim. o yüzden kullanamıyorum, ama çok yakışıyodu yaaaa.

arkadaslar saclarrım cook seyrek ve omuzlarımda,yaza dugun var guzel bı sac modelı yaptrmk ıstıorum cıtcıt dusundum ama topuzda felan bellı olur dımı cıtcıt? hıc kullanmadım bılmıorm (
bıde sentetıkler maşadan yanarmı ???

bursa da çıt çıt alabileceğim kuaforler var mı tavsiye edeceğiniz? yardımcı olursanız sevinirim.

nerden aldın arkadasım seen ??
b en bugun tarlabasına baktım da250-350 arası fıyatlar da bılmıorm anlamıorm ben bu cıtcıtlardan alamadım bıanda guvenıp veremedım o parayı

selamlar. ben gittigidiyordan aldım. doğal saç. icepick diye bir kullanıcı satıyor gittigidiyor da. piyasaya göre çok uygun fiyata aldım. 100 gr saçı 110 TL'ye aldım. kuaförüme kendi saç rengime göre boyattım aynı zamanda şekilde verdirdim. hiçbir sorun yaşamadım. çok memnun kaldım. piyasada çok fazla saç satan var ama bir arkadaşım denemişti ben almadan önce sahte çıktı. boyatmak istediğinde aldığı çıt çıtlar bozuldu. alırken dikkat edin.

sanırım kardeşimin yaptırdığı da bundandı. Fönleyip göndermiş kuaför ilk gün güzel ama bir yıkadı saç bir karıştı resmen plastik saç gibiydi.
Gİtti orjinal diye taktığın saç ne hale geldi dedi. Değiştirtti saçı. Şİmdi yaklaşık 2 aydır kullanıyor sorun yok saçlarda.
Bir de plastik olup olmadığını birz ucundan yakarak anlayabilirsiniz saçın. Keratinin kokar böyle tüy kokosu işte bilirsiniz.Ve çıtır çıtır yanar. Plastikte öyle birşey olmaz.
200 e yaptırmıştı buarada kardeşim

ha buarada konu çıtçıtmış ben kaynaktan bahsettim

arkadaşlar gittigidiyorda gerCekten cok güzel kaliteli ve ucuz saçLar buLabilirsiniz.
ben buLdum 6 parça 2si 20 cm genişliğinde 2si 15 ve diğer 2si 8 cm üsteLik
105 gr. ve fiyatı 109.90 yani 110 ve de 55 cm boyunda
hıC ıSLem görmemiS
saTıcıyla baglantıya geCtim
güveniLir.
bunu mutlaka aLıcam
benCe sizde bi siTeye göz aTın deRim=)

bugün 280 liraya aldım çıtçıt ve muhteşemlerrrr :)çok güvendiğim bir kuaförden aldım ama değdi :)

ya kızlar ben 70 cm 4 tane almak istiorm ama hç kmse kaç cm olduunu yazmamıs ne kadar tutar 150-160 fLn olur mu ??

ya kızlar ben 70 cm 4 tane almak istiorm ama hç kmse kaç cm olduunu yazmamıs ne kadar tutar 150-160 fLn olur mu ??

canım sen de izmirdeymişsin ben kuaförümden çok memnunum boncuk kaynak yaptırıyorum ham saç çıtçıt konusunda da her şekilde iiler ve bulabileceğin en uygun fiyata alabilirsin 4 tane için bişi diyemem ama 8 parça 70 cm 190 milyon her şekilde garanti veriyorlar hatta ben kfil bile olabilirim kendi kuaförüme senelrce kazıklandıktan sonra istediğimi buldum =))) 4 senedir çıtçıt ve kaynak herşeyi deneyen biri olarak istediğini sorabilirsin bana ))

bende ankamall de golden rosa sordum bugün tek parca gercek sacı 35 e werrm dedi

harbi gittigidiyorda acaip ucuz ya cnm aldıgında haber werrmisin biriside bnm kafama yattı kesn almalıyım:içelim:vereliniortakalkisalkisalkis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…