• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kaynak, Postiş, Çıtçıt, Peruk çitçitli saç fiyatları konusunda bilginiz var mı?

dirim

Nirvana
Kayıtlı Üye
11 Ağustos 2008
12.040
1.187
773
arkadaşlar çıtçıtlı saçların fiyatı ne kadar bilen var mı?

Canım ben 8 parça 600 YTL'na aldım. Ama Türkiyede çok daha ucuzmuş.
Ama gerçek olmasına dikkat et.

kafamçokkarıştı ooo çok geldi bana gerçek mi?türkiyede inşallah daha uygundur,düğün için kullanıcam,bugün almam gerekiyor fiyatını türkiyede bilen varmı arkadaşlar

evet bende kuaföre sormuştum gerçek saç 400 demişlerdi...sonuçta gerçek saç olunca farketmior fiyatlar..naylon olanları 6 ytl heryerde..

canım naylon olanlara şekil verilebiliyor mu?hafif dalga mesela 5 tane almam gerekiyor çıtçıt,düğün öncesi fazla veremem:1no2::utangac:

naylona şekil verilmez die biliorum ben şekil verirken erir hem ışık altında parıl parıl parlıyorrr belli oluor:1no2:fiyatı fazla geldiyse kiralasana kuaförlerden..?

canım konuştum,kiralıcam artık.çok uyguna geldi.dediğin gibi sentetik saç güzel durmuyor.:hooray:

Ankara'da nerde buldun? Biz de arkadaşıma aldık 30TL'ye. O da gerçek saç ama yerli değil Hint saçı. Senin bulduğun da öyledir muhtemelen. İzmir Cad.de Moda Çarşısı'ndan aldık.
Ben de arıyorum farklı bir yerse oraya da gidip bakarım yerimseniben

yok hint sacı deil adam ikisini de gösterdi zaten hint sacı blli edio kndini . bu da kızlayda toka die bi maaza.adam garntisini de verio

yok hint sacı deil adam ikisini de gösterdi zaten hint sacı blli edio kndini . bu da kızlayda toka die bi maaza.adam garntisini de verio

ama Hint saçının da garantisini veriyorlar. Kuaför değil de mağazadan bahsediyorsun. Yerli saç olma ihtimali çok düşük bence. Hint saçı da gerçek saç sonuçta, anlayamazsın ki adam gösterse de. 30TL iyi bir fiyat, ben de bakayım oraya fisfisfis

bende almak istiyorum kafam çok karışık:( çok yüksek fiyatlar:( gerçek saç istiyorum. ama kazıklanmak istemiyorum.denizli yada izmir den alabilceğim bi yer varmı gereçk saç çokta yüksek fiyata olmayan

bn ankarada gercek sacı 30 tl ye buldum uygun mu?

gerçek saç asla 30 ytl olmaz... mutlaka sentetiktir. hint saçına gelince kesinlikle almayın. zamanında almıştım. aslında kazıklanmıştım.meğer aldığım hint saçıymış... saç çok düz..sarıyorsun tutmuyor, şekil almıyor. en kötüsü ise karışıyor. ve tarayamıyorsun. en son bir karıştı. kuaförüme götürdüm açamadım ve doğru çöpe.. ve zamanında acaip para saymıştım....aman hint saçından uzak durun....

Son düzenleyen: Moderatör:
cnm gercek sac kac arkadasım aldı bn de alıcam bu hafta=) kuafre de gtrduk bizde yani fönüde cekti masa da yaptı.sacların zor sekl almasnn bi sebebi daha var gercek saclar bi suya yatırılıo uzun süre dayanması için bu da sekl almasnı zorlastırıo.hint sacı da grcek sac snçta ama gercekten kalitesi cok düşükkk.ankaradaysanız gidin bakın derim bn.=)

bende almak istiyorum kafam çok karışık:( çok yüksek fiyatlar:( gerçek saç istiyorum. ama kazıklanmak istemiyorum.denizli yada izmir den alabilceğim bi yer varmı gereçk saç çokta yüksek fiyata olmayan[/QUOTES

Slm cnm bende izmirden almıştım kemeraltı çarşısından 8 parça 400 YTL demişti pazarlıkla en son 350 YTL ye bıraktı orjinal saç tabi çok memnunum ve kendi saçımla birebir aynı ton hele bide kuaförde fön çektirdiğim zamanlarda taktırdığım zaman çıt çıt olduğunu anlamak imkansız çok süper yani bakmak istersen bak oraya çok alternatif ve envai çeşit var her saç renginin tonu var sentetiklerde var mesela 50 ytl ye almıştım bi tarafı düz diğer tarafdan taktığında saç katlı gibi oluyo 3 ay dayandı o bana ama hergün takmıştım sadece at kuyruğu şeklindeydi o ama salık kullanamıyosun öyle işte şekercim

saçların uzunken aptak kuaför yüzünden kısacık kesilince böyle mecburen acil saç uzatmalara çıtçıta postişe başvurdum maalesefsenağlamasenağlama

internetten alcam ben kızlar.benim saçlarım ensemi kapatacak uzunlukta ve gür o yüzden 150 gr kadar alcam oda 220 milyon falan toplam 8li set işte

merabalr öncelıqle ya bnde çıt çıt almaq istiorm ankarada oturuorm...saçlarm qür...3 parça yada 4 parça yeterlı olurmu sadece uzatma amaçlı kullanıcam bn ...?

Back