kumral harika olmuşş çok yakışmış canım bu renkten şaşma derim.. bende bu çıt çıt işine iyice taktım kafayı ...ay başına alacam malüm maaş günü kaynak düşünüyordum hiç iyi yorumlar almadım..birde hevesim kaçınca çıkartmak isterim yapamam..en iyisi çıt çıt saçlarını ister kısa ister uzun kullan
kızlar bende bugun çııt çıtlarıma kavuştum yalnız bir iki aklıma takılan problem var.8 parça olması güzel ama bıraz az geldı sanı bana yanı takınca tek tek duruo ve boyu 65 cm afedersınız nerdeyse popoma kdr gelıo napmalıyım ben kessem olurmu birazcık yoksa kuaforemı kestrmelıyım
kızlar benim saçım uzun normalde ama ben saçımın daha gür gözükmesini istiyorum bunun için çıt çıt kullanmam uygun mu? yani çıt çıt saçları gürleştiryor mu ?
kızlar benim saçım uzun normalde ama ben saçımın daha gür gözükmesini istiyorum bunun için çıt çıt kullanmam uygun mu? yani çıt çıt saçları gürleştiryor mu ?
Bende yardım rica etsem saç konusunda inanılmaz yeteneksizim toplayarak bile takamam diye çıtçıt almıyorum mikro mu yaptırsam bide saçımda durur mu çıtçıt çok ince Telli toka bile durmuyor tavsiye eder misiniz?
bende çıt çıt kullanıyorum 5 tane takıyorum ve de gayet iyi bir şekilde yetiyo fakar çıt çıtları takınca at kuyruğu yapamıyorum alttan bağlayınca oluyorda saçımı tepden bağlamak istiyorum çıt çıt taktığımdan olmuyo nasıl takarsam çıt çıtı olur bunun bi çözüm yolu varmı
Kızlar merhaba, saçlarım kumral renkte uçlarında sarılar var. Çıt çıt almak istiyorum ama uçlarımdaki sarıları boyamak istemiyorum. Sizce uçlardaki sarı renkte çıt çıt alsam yapay durur mu? Maalesef internette bunla ilgili hiç bir örnek göremedim. Deneme şansım da yok. Fikir alabilir miyim sizden?