Kaynak, Postiş, Çıtçıt, Peruk Çıtçıtlarıma kavuştum :) Her türlü yarım edebilirim.

Çok teşekkür ederim değerli yorumunuz için kahverengi saç çok daha basit olur kullanım için açık renk saçta çıtçıt biraz daha belli olabiliyor fakat saç rengi koyulaştıkça bu dert yavaş yavaş ortadan kalkıyor. Bende başka bir kuaförde saçıma taktırmıştım ya inan dokunduğumuzda annemle at saçı bu ya diye sessizce konuştuk sahte saç karıştırılınca bence anlaşılıyor. Birçok insanın saçına dokunmuşsunuzdur sizde anlarsınız bence ve ve saça almadan maşa ve düzleştirme işlemi yaptırın ki saçın gerçekliğine emin olun. Umarım memnun kalırsınız

Çokkk sevimlisiniz teşekkür ederim bende böyle baka baka gaza geldim sonunda evdeki bireyleri alt edip aldırdım vazgeçmeyin tavsiyemdir alın ve lütfen fotoğraflarınızı ekleyin merakla bekliyorum

Aynı şekilde benimde sütyen hizasına çok yakın normal saçlarım ve incelikten görünmeyecekler uçları da aynı şekilde. Görünmesini dert ediyorsanız çıtçıt boncuktan daha az gözüküyor. Ve kafanızda en fazla 3 ay tutabiliyorsunuz. Çıkınca yolunmuş tavuk gibi bir kafaya sahip oluyorsunuz. Bütün gün kafanızda ağırlık oluyor ve yatarken rahatsız ediyor. Fakat çıtçıt istediğinizde çıkıyor saçınıza uzun süreli ağırlık verip rahatsız etmiyor ister uzun ister kısa kullanılabiliyor. Düzgün bakılırsa ömür boyu gidebiliyor. Ayrıca bakımı bana çok kolay geliyor çıtçıtların tokasını sadece suya sokmuyorum o kadar dikişleri açılmasın diye yoksa saçı yıkıyorum krem sürüp duruluyorum birtek kurumaları uzun sürüyor kıpırdamadan kurumaya durdukları için fönlüyorum o yüzden. Umarım yardımcı olabilmişimdir.

Her türlü yardım etmeye çalışıyorum umarım sana da yardımcı olabilirim şöyle başlıyorum Ben çok araştırdım yaşadığım yer küçük bir ilçe ama her kuaförüne gittim en sonunda izmirden abim getirdi burdakilerden pek memnun olamadığımdan. Kaliteli çıtçıt istiyorsan kesinlikle kuaförden almalısın. İnternette eline ne geleceği hiç belli değil bu siteden alanlar oldu bazısı çok memnun bazısı hiç değil kendini riske atmaya değmez.
Piyasa fiyatına gelirsek 200-500 arası değişiyor. Eğer 8 parça 100 lira derseler sakın kanma derim. Ve kesinlikle almadan önce saçın gramajını öğrenin bu çok önemli. Saçınıza uygunluğu benim saçım ince olduğu için çok yüksek gramajlı almadım 150 gr 8 parça kafam onu bile zor taşıyor. Umarım sizede yardımcı olabilmişimdir.

kızlar ben kadıköyde gerçek saç olduğuna çok inandığım çıt çıt buldum 225 dedi bana 8li.belime geliyor. o kadar güzeldiki sanki beni bekliyodu aynı renk saçımla ve banyodan snra saçım nasıl dalgalanıosa oda öleydi taktı orda saçı taradı çekti, hiçbişi olmadı belli bile olmadı. nakitte 200 yaparm dedi saolsun 25ide indirio çk büyük bi incelik ne yapsam diye düşünüyorum

Tek tavsiyem almadan maşa ve düzleştirme işlemi yaptırın.

zaten bana söledi istiosanız düzleştiriyim maşa falanda yapayım görün dedi. garantisini veriyorum memnun kalmazsanız iki katını veririm paranızın dedi aynı yerdede kendileri yapıomuş çıtçıtları adam odayı bile gösterdi

kızlar fiyat iyimi sizce. hatta çıtçıtta kırıklar vardı biraz da. temizlerim dedi adam fön falanda çekerim görürsün garantisini veriyorum falanda dedi taksit yapmıyomuş ama kredi kartına tek çekim yada nakit alıyomuş nakittede 225 yerine 200 alıyomuş oda yol paran olsun der gibi

Aradan geçen zaman bir hayli oldu ve tekrar düşüncelerimi yazmak istiyorum ki hepimiz faydalanalım.

Saçlar gün geçtikçe yıpranmaya başladı düzleştirme maşa vs. işlemleri 40 yılda bir yapsamda. Özellikle deniz tuzu kadar bu saçları yıpratan başka bir şey görmedim tabikide girmedim bu saçlarla denize fakat balığa çıktığımızda saçlarım genede azda olsa dalgalardan ıslandı vs. vs. o bile uçlarını semsert yaptı üstüne birde boyadım ki evde boyamayı hiç tavsiye etmiyorum evet belki çok iyi yapabilirsiniz ama alacağınız boyanın tutarı zaten kuaförlerle neredeyse eşit gidiyor. Toplamda 3 kutu kullandım ben hem postişlere hemde kendi saçıma zar zor yettirdik birde üstüne alacalı oldu saçlarım. Şükür öyle güneşten açılmış gibi gözüküyordu ama gün geçtikçe yıkandıkça iyice açılmaya başladılar o kadar çok ton farkı oluyor ki. Normal kullanığım ilk renk gördüğünüz gibi platin sarıydı zamanla kendi saçım koyulaştı alt rengim ortaya çıktı platinden sarıya döndü. Kumrala boyayım dedim kahverengi oldu postişler daha koyu bir hal aldı saçlarım güneşide görünce gene sarardı ne biçim saçım var anlamadım. At kuyruğundan başka bir şey yapamıyorum renk farkı az da olsa belli ediyor kendini. Memnunum evet çok seviyorum kerataları ama dezavantajlarıda varmış anlıyorum ve ve ve hergün tak çıkar tak çıkar bana koymaz diyordum bir zamandan sonra koyuyor. Diyeceklerim şuanlık bu kadar yeni saç rengimi ekliyorummmm. Öptüm hepinizi.

Tatlım öncelikle çok güzelsin çok yakışmış senin adına sevindim ama çıt çıtın uçları benim biraz hoşuma gitmedi. Yıpranık duruyor. O çıt çıtlarda uğraşmakta ayrı bi sorun yaaaa.

Çok teşekkürler evet malesef ilk aldığım gün mükemmeldi bildiğiniz pamuk gibiydi 1 hafta sonra gerçek yüzü ortaya çıktı malesef Ayrıca çok uğraştırıyor kullanmıyorum artık mikro kaynak yaptırmak istiyorum para toplayabilirsem

Bence ona vereceğin parayı saçlarının çabuk uzaması için bakımına ver. Hem kendi saçın olmuş olur hem kendin rahat edersin. :)

Bence ona vereceğin parayı saçlarının çabuk uzaması için bakımına ver. Hem kendi saçın olmuş olur hem kendin rahat edersin. :)

4-5 senedir bakımla uğraşıyorum sonra kısa kestirdim gene kendine gelsin diye ne düzleştirdim ne maşa hiç birşey sadece boyadım gene aynı boya gelince aynı kırıklarla karşılaştım sonrada uzamıyor işte genetik biraz annemin saçı da öyledir Almanya'da saçları kırıkken Türkiye'ye gelince düzeldi arada durur durur kırılır babamın desem benim saçımdan ince tellidir öyle ailede var

Maalesef bendede genetikle ilgili sorun var ama ne yapalım kader :)

mikro kaynak yaptırdınız mı memnun musunuz acaba?

of ya bişeye tam karar veriyorum
sonra geri çekiliyorum kötü yanlarını duyunca..
benim saçlarım röfleli bide..
çıtçıtı da öyle boyuyucaz da sonra benim saç değişince gene boyuyucaz da ohooo
kaynaktan da korktum artık zaten hangi kuaför duyduysa olmaz dedi
gene iyi insanlarmış başkası olsa yapar parasını alır çekilirdi kenara..
bilmiyorum yaa nasıl uzayacak bu saçlar evet şuanda kısa da sayılmazlar ama istediğim saça sahip değilim
bakım kür yapmaktan da gınaa geldi artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…