• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kaynak, Postiş, Çıtçıt, Peruk Çıtçıtlarıma kavuştum :) Her türlü yarım edebilirim.

Babydustt

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
2 Nisan 2012
2.116
2.445
333
Uzun süre araştırdım aklıma taktım sayısını bile hatırlamadığım kadar kuaför gezdim, konu okudum, kişilerle konuştum sonunda izmirden almaya karar verdim 8 parça platin sarısı 180 gr 250 liraya. Rengi pek hoşuma gitmedi kendi kuaförüme gittim hem kendi saçımı hemde postişi kumrala boyayalım dedim. Postiş çok güzel kıyma ona dedi 90 lira bayılıp hem balyaj yaptırdım hemde saçıma taktırdım postişi. Renk mükemmel ama bana yakışmadı. Neyse geleyim sadede saçlar mükemmel normal takarken 8 ya da 6 tane kullanıyorum en üste krepe yapıyorum sağdan soldan bir tutam alıp arkada birleştiriyorum tokalıyorum hiç gözükme olmuyor :31: At kuyruğu yaparsam 6 tane yetiyor. Örgü yaptığımda 5 tane bile yeterli oluyor. Maşada uyguladım en kısa zamanda boyayacağım. Sorularınız olursa seve seve cevaplarım.

Bu maşalı hali :)))

Bu düz hali :)))

Bu at kuyruğum :)))

Bu örgülü halim :))

Bu da tekrar at kuyruğum :))

Umarım beğenirsiniz. Hem sorularınızı hemde yorumlarını bekliyorum. İyi günler :16::16::16:

Aradan geçen zaman bir hayli oldu ve tekrar düşüncelerimi yazmak istiyorum ki hepimiz faydalanalım.

Saçlar gün geçtikçe yıpranmaya başladı düzleştirme maşa vs. işlemleri 40 yılda bir yapsamda. Özellikle deniz tuzu kadar bu saçları yıpratan başka bir şey görmedim tabikide girmedim bu saçlarla denize fakat balığa çıktığımızda saçlarım genede azda olsa dalgalardan ıslandı vs. vs. o bile uçlarını semsert yaptı üstüne birde boyadım ki evde boyamayı hiç tavsiye etmiyorum evet belki çok iyi yapabilirsiniz ama alacağınız boyanın tutarı zaten kuaförlerle neredeyse eşit gidiyor. Toplamda 3 kutu kullandım ben hem postişlere hemde kendi saçıma zar zor yettirdik birde üstüne alacalı oldu saçlarım. Şükür öyle güneşten açılmış gibi gözüküyordu ama gün geçtikçe yıkandıkça iyice açılmaya başladılar o kadar çok ton farkı oluyor ki. Normal kullanığım ilk renk gördüğünüz gibi platin sarıydı zamanla kendi saçım koyulaştı alt rengim ortaya çıktı platinden sarıya döndü. Kumrala boyayım dedim kahverengi oldu postişler daha koyu bir hal aldı saçlarım güneşide görünce gene sarardı ne biçim saçım var anlamadım. At kuyruğundan başka bir şey yapamıyorum renk farkı az da olsa belli ediyor kendini. Memnunum evet çok seviyorum kerataları ama dezavantajlarıda varmış anlıyorum ve ve ve hergün tak çıkar tak çıkar bana koymaz diyordum bir zamandan sonra koyuyor. Diyeceklerim şuanlık bu kadar yeni saç rengimi ekliyorummmm. Öptüm hepinizi.

Son düzenleme:
Çok güzel olmuş bence renk olarak da sana yakışmış canım. Bi de çok doğal duruyor kendi saçlarının uzunluğu nerede?

harika görünüyo bence...
ayrıca renkte gayet yakışmış....
maşallah çok güzelsin...:nazar:

bende cok begendim yanlız bıraz az geldi bana daha dolgun durması gerekiyordu sacta maşalı halindekinden bahsediyorum kuaforde cok kullandıgımız için bende hatta kendi sacımdada maşalı kullandım o zamn bile daha dolgun duruyordu cok hos yakısmıs sadece o kısmına takıldım izmirden nerden aldınız acaba ege peruktan mi bende ordan almayı dusunuyorum

bayıldım saclarınıza bende istiyorum cıtcıttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttt :)

burda fotograflarda sacların ne renk platin gibi duruyor bende cıt cıt alıcam alıcagım zman seninle konuşsak banada yardımcı olurmusun

Herkese çok çok teşekkür ederim kendi saçımın boyu ve rengi şöyleydi

O dalgalı halinde arka tarafımda da saçlar var :31: Yardımcı olurum ne demek. İsim vermek yasak değilse izmirde kuaför huseyinayşe olarak geçiyor özel mesaj yollarsanız ordan facebook linklerini gönderebilirim :16:

çok güzel olmuş çıtçıtların arkadaşım güle güle kullan. Ben de kaynak kullanıyorum; ama pek memnun değilim. Saçlarımı çok yıprattı. Yalnız ben çıtçıt taktığımda çok yapay duruyo. Böyle yukarlara doğru takıyolar ve yanlardan başımın şekli değişiyo emolar gibi oluyorum. Üstler kabarık altlar ince gibi. Sen nasıl takıyorsun. Yardımcı olur musun.

çok güzel olmuş çıtçıtların arkadaşım güle güle kullan. Ben de kaynak kullanıyorum; ama pek memnun değilim. Saçlarımı çok yıprattı. Yalnız ben çıtçıt taktığımda çok yapay duruyo. Böyle yukarlara doğru takıyolar ve yanlardan başımın şekli değişiyo emolar gibi oluyorum. Üstler kabarık altlar ince gibi. Sen nasıl takıyorsun. Yardımcı olur musun.

Saçları salık bırakacaksam altlara bol bol takıyorum üstlere çok takmıyorum kafamın sağına 1 tane soluna 1 tane arkaya 4-5-6 tane değişiyor en alta 2 tane takıyorum hemen 1 cm üstüne tekrar 2 tane tekrar üstüne 1 tane bir üstüne 1 tane olarak o zaman çok bombeli durmuyor umarım yardımcı olabilmişimdir. :31:

saçların harika olmuş canım ya muhteşem bir renk özellikle örgülü hali insanın yiyesi geliyo :56::56:çook güzel acaba saçın ne renk tam olarak

saçların harika olmuş canım ya muhteşem bir renk özellikle örgülü hali insanın yiyesi geliyo :56::56:çook güzel acaba saçın ne renk tam olarak

Çoooook teşekkür ederim :16:Cevabım biraz geç oldu ama kusura bakmayın :30: Balyaj yaptılar saçıma o şekil açtılar ama platin rengi oldu fotoğraflarda biraz daha sarımsı duruyor sanırım. Tek derdim saçlarımı yıkaya yıkaya daha koyulaştı çıtçıtlarım biraz daha açık renk duruyor :31:

benim saçlarımda kısa:( uzayana kadar ben de çıt çıt almayı düşünüyordum bir türlü cesaret edemedim onu takması, görünüyormu görünmüyormu diye kaygısı vs. ben kadıköyde sordum 250 lira dediler bana da ama gerçekmi sentetikmi ya da gerçek ama aralarda daha çk sentetik katılan sahte çıtçıtmı ayırt edemiyorum. açıkcası fena bi halde şüpheliyim kararsızım. sana çok yakışmış:) bnm saçlarım kahverengi. inşallah güzel olur. almadan önce kuaföre taktırıp nasıl durduğuna bakabilirmişim. hemen aynı dükkan içersinde kuaförü vardı. deneyeceğim

çıtçıtların çooook yakışmış güle güle kullan :nazar::nazar: ben ankaradayım güvenilir ve kaliteli çıtçıt yapan bir yer arıyorum hala araştırma aşamasındayım :44::44: fotoğraflarını eklemekle çok iyi yapmışsın suan acayip gaza geldim çıt çıt araştırmalarıma son hızla devam edeceğim :9:

Benim saçlarım sütyen kısmına kadar geliyor fakat aşırı derecede ince.Bende istiyorum uzun saç fakat çıt çıt mı boncuk mu almalıyım bilmiyorum..Boncuk için saçı kökünden taktıkları için saçı koparttığını söylüyor da..Uzun saç istiyorumm..:84::84: Birde bakımında zorluk çekiyor musunuz?

özelden mesaj gönderemiyorum bana yardımın lazım.. :)
ben de çıtçıt istiyorum ama nereden alınmalı, kaliteli çıtçıt nerede bulunur nasıl anlaşılır hiç bilmiyorum... :(
nerden alabilirim kaliteli gerçek saçlı çıtçıtları bijuterilerden mi, kuaförlerden mi yoksa internetten falan mı?

bi de bu işin piyasası nedir hangi fiyat ucuzdur hangi fiyat pahalıdır?
hangi fiyat imkansızdır hangi fiyat fahiştir?
beni bu konude bilgilendirebilir misin:?

özelden mesaj gönderemiyorum bana yardımın lazım.. :)
ben de çıtçıt istiyorum ama nereden alınmalı, kaliteli çıtçıt nerede bulunur nasıl anlaşılır hiç bilmiyorum... :(
nerden alabilirim kaliteli gerçek saçlı çıtçıtları bijuterilerden mi, kuaförlerden mi yoksa internetten falan mı?

bi de bu işin piyasası nedir hangi fiyat ucuzdur hangi fiyat pahalıdır?
hangi fiyat imkansızdır hangi fiyat fahiştir?
beni bu konude bilgilendirebilir misin:?

Back