Kaynak, Postiş, Çıtçıt, Peruk Çıtçıt kullananlar veya fikri olanlar bi yardımcı olun güzel bayanlar:P

mutsuzSutlac

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
5 Eylül 2012
281
8
33
İstanbul
Kızlar ben 3 yıldır cıtcıt kullanıyorum ama takmayı beceremiyorum sürekli kuafördyim tak cıkar yapmıyorum fönüm bozulana kdr yıkamam gerekene kadar kullanıyorum onları.

Çok sağlıksız bililyorum ama birinci cıtcıtlarımı 2 yıl kullandım. konuya geleyim ay şeklinde cıtcıt olarak diktirsem sizce daha mı kullanıslı olur kullananlar varmı cıtcıtlarım beş parça cünkü benim. Şimdiden teşekkürler

kaç parça çıt çıtların?

ayrıca olmaz bence , yanlarına taktıkların bellı olur
saçın ara sıra bozuluyordur dimi?

cnm olmaz derken anlamadım bi defa takıp iki üç gün kullanıyoru ewt ondan bahsediosan ama bozulmuo alıştım bide ben

diktirme konusu olmaz bence
sen hepsını dıktırmek ıstemıyor musun?

ayrıca 3 gün onlarla nasıl yatıyorsun bozulmuyor mu?

Son düzenleme:
yok cnm bozulmuyor coğu insan rahatsız oluyor ama ben cok alıştım:) diktirme neden olmaz kendim takamıorum o yarımay tek parcaya tek cık yapsam 5 tanesi zor ouyorda

yok cnm bozulmuyor coğu insan rahatsız oluyor ama ben cok alıştım:) diktirme neden olmaz kendim takamıorum o yarımay tek parcaya tek cık yapsam 5 tanesi zor ouyorda

canım bende çıt çıt kullanıyordum ama ben kendim çok rahat takabiliyorum. bence tek parça olarak diktirme nedeni ise: yarın öbür gün düğün nişan vs birşey olunca kuaför saçının seyrekliğine göre çıtçıtlarını yerleştiriyor. sana tavsiyem bu cnm... 5 parça kullan bence. tabi karar senin bitanem :)

cnmcımmm cok saol düğün nişan benim olmaz ewliyim inşallah bida olmaz
bilemedim ben takamıorum yaa ondan tek parca mı olsa dedim takamıorum sinir oluorum her kuaförün taktığınıda beğenmem uzun saca bayılıorum hastalık resmen bende

Canım amin inşallah. bende evliyim ama illaki bir düğün çıkı veriyor. gecen ay kardesım evlendı ondan once kuzenım falan derken düğün hayatımızdan eksik olmuyor. aslına pratık yaparsan zamanla alısıyorsun ınan... senın ıcın bu durumu fotograflayıp paylasmaya calısacagım. Acaba forumda foto paylasabılıyormuyuz :S (daha yenıyımde...)

kızlar merhaba,

bende çıt çıt almayı düşünüyorum forumdan okuduklarıma göre gerçek saç en iyisi, ama benim merak ettiğim bişey var, benim saçlarım katlı kesim omuzlarımdan 1 karışa yakın aşağıda şimdi çıt çıt alsam katlı kesimde nasıl kullanılır? kısa olan katlara takılsa çok sırıtırmı?
birde benim saçım röfleli ama sarılarım seyrek alt rengimde açık kahverengi o yüzden tek renk almayı düşünoyrum ya saçımın alt renginden yada sarı renginden alayım diye düşündüm .sizce nasıl olur?

kullananlardan yardım bekliyorum. nişanımda kullanıcam bu arada

Canım egerki saç modalin dalgalı olursa sırıtmaz ama düz olursa çok sırıtır... Çıt Çıtları bir 3 lü iki 2 li 2 tekli alırsan zaten kafana taktıklarında katlı duruyor..renk konusunda ise pek bilgim yok o yuzden sana bildiklerim kadarıyla ancak bu kadar yardımcı olabılırım canım. kusura bakma

çok saol canım, benim saçım ne düz ne dalgalı ancak düzleştiriciyle düzeltince tam düz oluyo, o zaman çıt çıtlarıda hafif dalgalandırmam gerekli değil mi? bildiğim kadaryla çıtçıtlar dümdüz oluyo da o yüzden soruyorum

evet canım benımde saçım dalgalı.. o yuzden takmadan once mutlaka dalgalandırıyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…