Kaynak, Postiş, Çıtçıt, Peruk çitçit bakimi

meliksah

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Şubat 2010
199
7
98
Diğer
Arkadaslar ben kendime boyali gercek insan sacindan yapilmis çitçit aldim.Yalniz yikadiktan sonra birbirine giriyor nasil temizleyecegimi bilmiyorum.

Siz çitçitlariniza nasil bakim yapiyorsunuz??

bende yeni çıtçıt aldım. bakımı sürekli kullanıyorsan 15 günde bir temizlenmeliymiş. ben evde beceremiyceğim için kuaföre vereceğim. kuaför yıkayıp kurutup veriyormuş

benım cıtcıtlarım boyasız hıcbr ıslem gormemiş 6tane zaten hepsını yukardan bırbırıne tokalıyorum sampuanlayıp kurutyorum geyet bakımıkolay neden bu bkadar zorlandınız anlayamadım

Bende yıkarken çok zorlanmıştım birbirlerine geçtiler ve tokalarının rengi değişmişti bide fazla yıpranmıştı ondan olabilir sanırım :1shok:

valla benim 7 tane uzun arada dolaniyorlar ama ilk normal sampuanla yikiyorum sonra sac kremi suruyorum ve asagidan basliyorum taramaya suyun altinda sonra kuruturkende hepsini elime tpluyorum fon tutuyorum kremli oldugundan yumusacik ve birbirine girme riksi yok oluyor :)))

canım kremledıkten sora bırak bıraz kendı kurusun sonra gliss in veya elseve in durulanmayan saç speylerı war ben ondan sıkıyorum azcık cok kolay taranıo ve yumusacık oluo ..

Çıtçıtların karışması genellikle karıım saçlardan oluşuyorsa oluyor. Şöyle düşünün kaliteli bir çıtçıt eğer orjinal saç tek bir kişiden alınan birkaç örgüden yapılmışsa karışma ihtimali çok düşüktür. Ama onlarca kişinin tutam tutam uzun saçları birleştirilerek yapıldıysa veya perukçuların ellerinde artan uzun saçları değerlendirmek için yaptıkları gibi kök ve uç kısımları karışmış halde taraktan geçirildikten sonra çıtçıt haline getirildiyse, zaten bir saç telini iki parmağınız arasında tek yöne doğru kaydırabilirsiniz saç tersi yöne takılarak kayar, bu şekilde karışarak üretilmişse dolaşma oranı çok yüksek ve kalitesiz çıtçıtlar çıkar.

benimkiler ilk yikamada birbirine girdiginden bircok sac koptu.Bende birbirine tokalama yöntemini deneyecegim.Tesekkürler cevaplariniz icin dikkate alacagim.

Son düzenleme:
cıt cıtları yıkayın sampuanla sonrada kremleyın sonra ıyıce durulayın arkasından bı kaba azcık su ve sac kremı dokun sacı ıcıne koyun ve tekrar sac kremını sacın ustune dokun bole 1 gece beklesın ertesı gunde yıkayın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…