- Konu Sahibi EU1
-
arkadaşlar kimi 2 tane kimi 6 tane aldım yazmış..2 tanesi saçları uzun göstermek,bunu yaparken de doğal görünmesi için yeterli miiya uzun saçı çok seviyorum ama belime kadar hiç uzatamadım yıpranıyo saçlarım uzatana kadaaarr :gitme: 2-3 tanesi yeterliyse ben de alırım vallaa
merhaba arkadaşlar ben sentetik çıt çıt aldm .yani gerçek saç değil .tanesi 10 ytl den iki tane aldm kaydirigubbakcemile3 ve gerçek olmamasına rağmen hiç kimse anlamıyor. . . saçlarım röfleli tam saçımın renginde delikafadulden çok güsel duruo şimdilik çok memnunm bi aydan beri kullanıorumm . özellikle ördüğümde çok daha güsel duruyoraçıkçası ben kıyamıorum 250 milyon bi çıtçıta vermeye hihoyyyt
bende balıkesirdeayvalıkta yasıorum burada önerdiginiz bi kuaför varmı aceba cnkü kçük bi yer ilk geldigimde buraya 3ay önce karamel yaptırdım ama kuaför saolsun saclarımı mahvetti ve saclarım cok cok omuzlarımda kısaldı artık bi çare istiorum cıt cıtmı poştişmi anlayamıorum
cnm ben edremittyim ve edremitte bile gerçek çıt çıt var en az 3 kuaförde var ayrıca izmir peruk center burda şube açtı henüz gitmedim ama bi ara bakıcam ...hala istiyorsan haberleşiriz..yani burdan alabilirsinbende balıkesirdeayvalıkta yasıorum burada önerdiginiz bi kuaför varmı aceba cnkü kçük bi yer ilk geldigimde buraya 3ay önce karamel yaptırdım ama kuaför saolsun saclarımı mahvetti ve saclarım cok cok omuzlarımda kısaldı artık bi çare istiorum cıt cıtmı poştişmi anlayamıorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?